SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16458)

izmirliyigido 31.01.2008 08:44

--->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Biz istiyoruz ki, herkes Sivasspor'u övsün, hatalı ve kötü yanlarımızı yazmasın, hep galip gelelim, hep kazanalım, hep de gündem de olalım. Yahu ben bu adamı hiç sevmem ama adamın yazdığı yazı da birşey yok ki? Bizim yerel basının, genç gazetecik çocuklarımızn yorumuyla, şehirde nifak tohumları ekiliyor. İnsanlarımız kandırılıyor.

Yahu, biraz ufkunuzu genişletin, eleştiriyi, övgüyü nerelerde hakettiğinizi farkedin. Sebep ne olursa olsun, Kötü oynayıp yenilmişiz. Tabii ki eleştiride olacak. Ki, Savaş Ay bizi yerden yere vurup eleştirmemiş bile...

Ne yaptık yani, gol attık hakem mi saymadı? Penaltı oldu hakem mi vermedi? Başkan Fenerbahçe'den kamyon dolusu para alırken mi yakalandı? Allah Allah yahu......Oynayamadık kazanamadık. Bu kadar uzatıp, sağa sola sarmayın arkadaşlar. Böyle yaparak yönetim, Teknik Kadro ve futbolcuları zan altında bırakıp, motivasyonu bozuyorsunuz.

Bilmiyor musunuz, onlar okumuyorlar bu yazdıklarınızı. Bırakın beyler, daha itidalli, daha sakin ve yapıcı olun. Takımı yine ölümüne destekleyin yeter. Kaldığımız yerden devam.

.

Kokomo 31.01.2008 08:53

Yazıyı birkaç defa okudum birşey bulayım diye ama bulamadım. Tepki gösteren arkadaşlar neden kızdıklarını anlatsınlarda öğrenelim bari ?

ErdalGüler 31.01.2008 09:17

[QUOTE=sensetik;312987]benmi gözden bişey kaçırdım diye bidaha okudum yazıyı..:confused:

adam sadece tuttuğu takımın galibiyetine sevindiğini yazmış:confused: ne var bunda ??

herkes Sivassporumu tutmak zorunda? nalamadım!!??[/QUOTE]

[B]
Evet haklısın gardaş. Savaş Ay ın koyu fenerli olduğunu herkes biliyor. Yazısında da Sivasspordaki inanmışlığın korkusunuda dile getirmiş zaten. Böyle şeylere takılmamak lazım bence, biz önümüze bakalım medyaya fazla bulaşmayalım...[/B]

Rallim58 31.01.2008 09:20

"A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

[QUOTE=izmirliyigido;313183]Biz istiyoruz ki, herkes Sivasspor'u övsün, hatalı ve kötü yanlarımızı yazmasın, hep galip gelelim, hep kazanalım, hep de gündem de olalım. Yahu ben bu adamı hiç sevmem ama adamın yazdığı yazı da birşey yok ki? Bizim yerel basının, genç gazetecik çocuklarımızn yorumuyla, şehirde nifak tohumları ekiliyor. İnsanlarımız kandırılıyor.
Ne yaptık yani, gol attık hakem mi saymadı? Penaltı oldu hakem mi vermedi? Allah Allah yahu......Oynayamadık kazanamadık. Bu kadar uzatıp, sağa sola sarmayın arkadaşlar. Böyle yaparak yönetim, Teknik Kadro ve futbolcuları zan altında bırakıp, motivasyonu bozuyorsunuz.
Bilmiyor musunuz, onlar okumuyorlar bu yazdıklarınızı. Bırakın beyler, daha itidalli, daha sakin ve yapıcı olun. Takımı yine ölümüne destekleyin yeter. Kaldığımız yerden devam.
.[/QUOTE]

Tebrikler, İzmirliyiğido; Aynen katılıyorum. Sağa sola fatura kesmenin, Afra-tafra yapmanın gereği yok. Dana altında buzağı aramanın hiç gereği yok. Yani Sivassporumuz (Tabi gönlümüzden hiç yenilmemesi geçer ama) hiçmi yenilemez, üstelik yenen takım belli. Fazla bulandırıp mide bulandırılmaması lazım. Teknik heyet gerekli tedbirlerini almıştır. O bizim işimiz değil. YAPABİLİYOR MUSUN? SEN İŞİNİ, YAPABİLİYOR MUSUN? TARAFTARLIĞINI, YAPABİLİYOR MUSUN? GERÇEK YİĞİDOLUĞUNU. ÖYLE, BEN YİĞİDOYUM DEMEKLE YİĞİDO, BEN TARAFTARIM DEMEKLE DE TARAFTAR OLUNMUYOR.

Dağcı 31.01.2008 09:25

"A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

[B]Savaş Ay'ın koyu fb'li olduğu biliniyor. Adam tabii ki kendi takımını öven yazılar kaleme alacak.

Satır aralarında bizim golden sonra ne kadar korktuğunu da yazmış zaten.

Hem biz daha düzgün oynayıp kazansaydık, bizi öven ve fb'yi yeren bir yazı yazacağına da eminim.[/B]

abircan 31.01.2008 10:31

gündem olduk yenildik, havaya girdik hemen, 34 hafta bitmeden havaya girmek doğru değil, adam gazeteci ve fenerli ne yapalım şimdi dövelimmi ama kendisini bitim kadar sevmem, hoş bitimde yok yani hiç sevmem

puar 31.01.2008 10:35

Kadıkoyde sariyer macında o atmosferi izleyip resimlerini çekipte ne a takımında nede gaztesinde bir cümle yazmayan kişiden ne bekliyorsunuzki...
sonuca görevini yaptı reitingni kaptı...artık sivaslada işi olmaz bu normal bence.

puar 31.01.2008 10:36

[QUOTE=Rallim58;313202]Tebrikler, İzmirliyiğido; Aynen katılıyorum. Sağa sola fatura kesmenin, Afra-tafra yapmanın gereği yok. Dana altında buzağı aramanın hiç gereği yok. Yani Sivassporumuz (Tabi gönlümüzden hiç yenilmemesi geçer ama) hiçmi yenilemez, üstelik yenen takım belli. Fazla bulandırıp mide bulandırılmaması lazım. Teknik heyet gerekli tedbirlerini almıştır. O bizim işimiz değil. YAPABİLİYOR MUSUN? SEN İŞİNİ, YAPABİLİYOR MUSUN? TARAFTARLIĞINI, YAPABİLİYOR MUSUN? GERÇEK YİĞİDOLUĞUNU. ÖYLE, BEN YİĞİDOYUM DEMEKLE YİĞİDO, BEN TARAFTARIM DEMEKLE DE TARAFTAR OLUNMUYOR.[/QUOTE]

adam sivassporu gözü ile izmeiyor fenerbahceli gözü ile izliyor çok normal bi durum.

cetinsaygili 31.01.2008 10:38

-->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

UMARIM SİVAS KİMLERE KAPI AÇACAĞINI ÖĞRENİR.YİGİDOLARIN MAGAZİNCİLERLE,YALAMALARLA VE DE YEDİĞİ EKMEĞİ BİLMEYENLERLE İŞİ OLMAZ.KUSURA BAKMAYIN DA ADAMLARIN YAZISI OKUNUR.

zaralım 58 31.01.2008 10:45

ya ne ADAM sadece takımını övmüş başka birşey değil

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:26.