![]() |
--->: YİĞİDO GOLCÜ ARIYOR
ZOR GIBI GELIYOR BANA ZAMAN COK AZ
|
Fenerbahce deki Ilhan Parlak i alabilirler Fenerbahcede Forma Sansi Bulamiyor Fenerbahce Onu Satmayi düsünebilir bence cok yetenekli birisi o gelse iyi olur
|
Iste Size Benim Sivasspora Düsündügüm Oyuncu Ilhan Parlagin Biyografisi
İlhan Parlak kimdir? 19 Ocak 1987 tarihinde Kayseri'nin Yahyalı İlçesi'nde dünyaya gelen İlhan Parlak, futbolculuk kariyerine Kayserispor altyapısında başladı. Kayserispor altyapı takımlarında oynayan İlhan Parlak, 2004-2005 sezonundan itibaren, Kayserispor A Takımı formasını giymeye başladı. Forvet ve Forvet arkası mevkilerinde görev yapan İlhan Parlak, 2005-2006 sezonunun 32. haftasında, Kayserispor formasıyla Sivasspor'a 15. saniyede attığı golle tarihe geçmiştir. Türkiye ümit ve genç milli takımlarında 32 maçta forma giyen, 1 metre 81 santimetre boyundaki genç yetenek, yüksek top tekniği ve yere sağlam basan bir futbolcu olarak bilinir. Bir dönem Real Madrid'le da adı anılan İlhan Parlak, Kayserispor'dan sonra bu sezon Fenerbahçe'de forma giyecek. Doğum tarihi: 19 Ocak, 1987 Doğum yeri: Kayseri, Türkiye Boyu: 1,81 m. Kilosu: 75 Mevkii: Forvet/Forvet Arkası |
-->: YİĞİDO GOLCÜ ARIYOR
keşke kasımpaşalı [B]TEHOE[/B] yi alabilseydik.. işte o zaman şampiyonluk için herkesle her bahsine girebilirdim... bu lig mehmet ve çetkovla zor biter, bi golcü şart...
|
--->: -->: YİĞİDO GOLCÜ ARIYOR
[QUOTE=jakobieen;315458]keşke kasımpaşalı [B]TEHOE[/B] yi alabilseydik.. işte o zaman şampiyonluk için herkesle her bahsine girebilirdim... bu lig mehmet ve çetkovla zor biter, bi golcü şart...[/QUOTE]
benimde alınmasını en çok arzuladığım futbolcu idi. Ama kaptırdık..bizim oyun sitilimize çok uygun, hava hakimiyeti olan bir futbolcu..Süleyman Youla'nın biraz daha gelişmiş eli ayağına dolaşmıyan modeli :D |
Ara transfer bitiyor
[B][I][U]Futbolda ara transfer dönemi olarak adlandırılan, 2007-2008 sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi yarın sona erecek.
5.2.2008 Profesyonel futbol liglerinde yer alan takımlar, anlaştıkları oyuncularla yarın akşam mesai saati bitimi olan 18.00’e dek sözleşme imzalayabilecek. 2 Ocakta başlayan ara transfer döneminin daha önce 1 Şubat olarak belirlenen bitiş tarihi, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun kararıyla 6 Şubata uzatılmıştı.[/U][/I][/B] |
-->: YİĞİDO GOLCÜ ARIYOR
[QUOTE=jakobieen;315458]keşke kasımpaşalı [B]TEHOE[/B] yi alabilseydik.. işte o zaman şampiyonluk için herkesle her bahsine girebilirdim... bu lig mehmet ve çetkovla zor biter, bi golcü şart...[/QUOTE]
ben giresunsporun forveti [B]faruk[/B] ta ısrarcıyım:D:D |
-->: --->: -->: YİĞİDO GOLCÜ ARIYOR
[QUOTE=sensetik;315463]benimde alınmasını en çok arzuladığım futbolcu idi. Ama kaptırdık..bizim oyun sitilimize çok uygun, hava hakimiyeti olan bir futbolcu..Süleyman Youla'nın biraz daha gelişmiş eli ayağına dolaşmıyan modeli :D[/QUOTE]
ben daha çok[B] adriano[/B]' ya benzetiyordum :) önünde durabilene helal olsun, tam "taraftar sevgilisi futbolcu" derler ya o tipten bi oyuncu.. kısmet, inşallah daha iyisini alırız.. |
--->: Ara transfer bitiyor
insallah sivasimiz ara transfer bitmeden iyi bir forvet alir
|
--->: Ara transfer bitiyor
[B]yarın bitiyor transferler bence bizim eksiğimiz yok gibi birşey..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:43. |