![]() |
--->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE
sizlere sonsuz saygilarimi yolluyorum her zaman gosterin artik sivassporun maclarini
|
-->: G.ANTEP MAÇI LİG TV`DE
Güzel Haber Her Zaman tv de verilmesi lazım ama sivas'ımızın ve diğer anadolu takımlarımızın maçlar ben tv yi açtığımda avrupa maçlarını izliyebiliyorsam Sivas'ı da izleme hakkım var demi ama böyle 40 yılda bi izliorz tvden.
|
arkadaslar antepte baklavayi yiyelim bakin maclarimizi vermeye devam edeceklerdir yok eger cigköfte yersek(ALLAH KORUSUN)yine bu hamsilerin maclarini verebilirler,yani istikrar sart diyorum,sampiy onluga oynuyorsak yenicez yav varmi baska izah tarzi bunun..o kadar gel antep gel,baklavanla gel agiz tadimizi bozma canim,oh be canim cekti valla simdi sivasta olsamda ya yarisoglundan veya Hakan dan baklava yesem,sampiyon olalim izine gelince tepsiyle götürecem valla.almanyada baklava ne arar,ne sanslisiniz be kiymetini bilin. antep in yüzünden baklavaya taktim,bu mac bizim yigidolar.geliyoruz cincon in koltugumuzdan,emaneti sahibine ver,herkese selam kardes ler,almanyadan murat.
|
gercekten mutlu oldum yine macimizi Ligtv canli yayinlayacak diye. Yine evimde rahat oturup seyrederim:D
Insallah yeneriz |
bu maci sabirsizlikla bekliyorum. cunku canli olarak izleyecegim sivassporun ilk canli maci olacak.
|
sonunda onlarda anladı büyük takımın maçını vermemenin ne kadar hatalı oldugunu
|
HELAL OLSUN SİVAS MAÇI İÇİN TRABZON MAÇINI HARCIYOLAR TEBRİKLER
|
Lig Tv ye Teşekkür Ediyoruz Gerçi Trabzon'un Yerine Bizim Maçları Vermesi Lazım Ama Nese Artık
|
Ohh be, şöyle rahat rahat maç seyredeceğiz. İnşallah bir de galibiyetimizi seyrederiz.
Birde MEHMET YILDIZ gitmese ne kadar güzel olur... . |
çok güzel ve sevindirici bir haber...
Lig TV'ye ve Lig Radyo'ya teşekkürler... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28. |