![]() |
-->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;316779]JAKO BİZİM BURA FORVET DOLMUŞ BE ABİ :D:D:D[/QUOTE]
sen varsın ya Abdullahım :D ............................. |
HA UNUTMADAN BEKİR ABİDEN SES ÇIKMADI GELECEK Tİ AMA
|
[COLOR="Blue"]bende gelirim kardeşler defans veya orta saha oynayabilirim hangisi lazımsa onu siz ayarlarsınız..[/COLOR]
|
--->: HALI SAHA MAÇI
defansss oynarrızzz :)))defans
|
kadro tamamlanıca arkdaşlar bildiri mesaj atarmsınız maç saatini kaçırmayalım kaçırırsak laf işitmeyelim saygılarımla..:D
|
benide yazın arkadaşlar.ben sol bek oynarım.defans da ytada orta sahada.hangi takımda olursam olayım farketmez...akşam 7-8 mükemmel olur..
|
[COLOR="Red"][B][U]kırmızı takım[/U][/B][/COLOR]
[COLOR="Red"][B]1.[/B][/COLOR] [B]Yigiter[/B] [COLOR="red"][B]2.[/B][/COLOR] [B]jakobieen[/B] [B][COLOR="red"]3.[/COLOR][/B] [B]Alem Halil[/B] [B][COLOR="red"]4.[/COLOR][/B] [B]merkez_hakan[/B] [B][COLOR="red"]5.[/COLOR][/B] [B]tunga[/B] [B][COLOR="red"]6.[/COLOR][/B] [B]ceza_tolga_rep[/B] [B][COLOR="red"]7.[/COLOR][/B] [B]tekniker58[/B] [B][COLOR="red"]8.[/COLOR][/B] [I][COLOR="Blue"][U][B]beyaz takım[/B][/U][/COLOR][/I] [COLOR="Blue"][B]1.[/B][/COLOR] [B]Furkan[/B] [COLOR="blue"][B]2.[/B][/COLOR] [B]leblebi82[/B] [B][COLOR="blue"]3.[/COLOR][/B] [B]Abdullah Duman[/B] [B][COLOR="blue"]4.[/COLOR][/B] [B]babyface[/B] [B][COLOR="blue"]5.[/COLOR][/B] [B]merkez_emre[/B] [B][COLOR="blue"]6.[/COLOR][/B] [B]Ahmetturan90[/B] [B][COLOR="blue"]7.[/COLOR][/B] [B]Hayal_58[/B] [B][COLOR="blue"]8.[/COLOR][/B] [B]sensetik[/B] |
ben iyi olmasada kalecilikten anlarım diyen arkadaşlar varmı acaba aramızda :)
|
ABI COK GÜZEL BIR ORGANIZASYON OLUR INSALLAH SIZLERLE OLMAK ISTERDIM AMA YASDAN KAYBEDIYORUM AYRICA YURTDISINDAYIM.
|
--->: -->: HALI SAHA MAÇI
[QUOTE=jakobieen;316813]ben iyi olmasada kalecilikten anlarım diyen arkadaşlar varmı acaba aramızda :)[/QUOTE]
tekin_42 var biçilmiş kaftan kale için... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:32. |