![]() |
--->: -->: Mac Lig Tvde
[QUOTE=yigiter187;325715][B]vermesinler,istemiyoruz.........[/B][/QUOTE]
Abartma istersen..:) Sivasspor' umun bi maçını daha izleyebileceğime çok sevindim.. |
--->: Mac Lig Tvde
[QUOTE=puar;325759]Benim için hiç bir anlamı yok zaten iptalde ettim...bu arada iptal ettim 3 kez aradılar fiat bile düşürdüler ama iş işten geçti :)[/QUOTE]
en güzelini yapmışsın bende iptal ettim zaten belki ders olur:rolleyes: |
hayır kardeşim derbi maç var onuniçin boşluğu dolduruyorlar kepkiye devam
|
[B]Arkadaşalar radyodan dinlemek daha onurlu diosun tamam olabilir ama anlaşma 4 büyüklere olduğuna göre yinede bazı haftalar maçlarımıı yayınladılar teşekkürler lig tv.[/B]
|
[QUOTE=svs_çapkın_58;326863][B]Arkadaşalar radyodan dinlemek daha onurlu diosun tamam olabilir ama anlaşma 4 büyüklere olduğuna göre yinede bazı haftalar maçlarımıı yayınladılar teşekkürler lig tv.[/B][/QUOTE] Anlaşma 4 büyüklere diye birşey yok Sivassporda dahil tüm süperlig takımlarının yayın hakkı lig tv de anlaşma sadece haftada 4 maç gösterebilmesi üzerine yapıldığından bu hafta maçı yayınlayabiliyor. Bu hafta GS-BJK derbisi olmasa yine yayınlamazdı.. Bence Trabzonsporluların ligtv paketlerini iptal etmemesi için kıyak geçiyor sadece..
|
DÖRT BÜYÜK TAKIMDAN SADECE ÜÇÜNÜN YANİ DERBİNİN OLMASINDAN SOLAYI BU MAÇ VERİLİYOR.
YOKSA NERDE SİVASIN MAÇINI İZLEYEBİLMEK.. SAYIN FUTBOL FEDERSAYONU BAŞKANIMIZ İNŞALLAH BU DURMLA YAKINDAN İLGİLENİR VE HAK YERİNİ BULUR.... |
SADECE DERBI MACI VAR DIYEMI VERIYORLAR HIC VERMESINLER DAHA IYI
|
-->: Mac Lig Tvde
çok sevindim gerçekten ohbeeeeeeeee
|
bursa maçı yayınlanıyor
arkadaslar digitürk'ün sitesine girip spora tıkladım macımızı canlı veriyorlar
|
her zaman verseler keşke ama hep vermeleri için illaki şampiyon olmak gerekiyor galiba.
bu sene şampiyon olalım önümüzdeki sezon bütün maçları versinler. :):):) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:25. |