SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLiK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17305)

mnt3 10.03.2008 22:24

--->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo GeNçLiK

benim de dileğim taraftar grupları yerine tek bir taraftar grubu olması.umarım kısa zamanda bu birliktelik sağlanır.herkes iyiniyetle sivasspora destek vermeye çelışıyor.taraftar grupları olsa bile bu guruplar birbiriyle iletişim halinde olmalı.maçtan önce konuşulmalı,takıma hep birlikte nasıl destek olunacağı

merkez-apo 10.03.2008 23:25

paylaşım için teşeşkkürler yiğido gençlik...
Ben Ve bazı Sİvassporlu arkadaşlarımabkara gücü tribüne girdik diye çok büyük tebki gördük heykelden satada giderken sivaslı köpeklen anakararı destekler vs vs..Ama Biz Sivassporu Sattığımız için değil kardeşlik açısından rakip tribünde yer aldık ve sivasspor gol attığındada sevindik..korkmadan sivasspor atkı ve formalarıylaa...sivassporuma yürekten destek verenlere saygılarımı sunuyorum

şampiyon olacağız!!!

Engin58 10.03.2008 23:45

Ellerinize saglik kardesim cok guzel görüntüler tesekkür ederiz.Saygilarimla...

YiğidoGençlik 11.03.2008 11:31

herşey zamanla çok daha iyi olacak İnşallah yeterki sizlere manevi desteklerinizi eksik etmeyin Teşekkürler

S1vasLee 11.03.2008 12:07

Ç0k Güzel 0lmuş. Yiğido Gençlik Yeni Bir Grupmu ??

yener_sahin 11.03.2008 12:12

--->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo

Kıskanıldığını sanan dik kafalılara atfen;
diyaloğa girmekden korkmamak çekinmemek gerek.ben herhangi bir taraftar grubuna bağlı değilim.ama içimde bir ukde olarak yeniçeriler kalmıştır.onlar bir başkaydı.neyse ankaragücü maçını yiğido gençlikle izledim.ilk 20 dk diyebilirim.

grubun ne kadar bağırdığı evet ortada.grup lideri tezahuratları söylerken yanındaki kişilerin alaycı tavırları,alakasız espirileri,neredeyse 10 yaş ortalamasına sahip bir grup.

Bunları grubu küçümsediğimden dolayı yazmıyorum.Yaptıkları işe saygı duyuyorum.ama şu kıskananlar çatlasın ibaresine şu sözlerimi yazarken bile gülüyorum.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kıskanılanacak ne iş yapıldı orda.görmesek orda olmasak neyse hadi.

arkadaşlar rüzgara karşı durup sövmeyin işe yaramaz.delikanlı gibi çıkın sizi elesştirenlere bizim elimizden bu geliyor kardeşim.daha iyisini yapın görelim diye cevap verin.pireyi deve yapmak için gayret etmeyin.

tribünde bağırmak on adım ileri gittikden sonra sesin kesilmesi demek değildir.birde benim gördüğüm enteresan bir psikoloji var.tribün liderleri maç başlıyor ve bağırmıyorlar.diğer grupların seslerinin düşmesini bekliyorlar.sonra harekete geçiyorlar.bu işi sivasspor için yapın.diğer grupdan fazla ses çıksın diye değil.,

yinede orda olup sivasspora gönülden destek verenlere minnettarım.

S1vasLee 11.03.2008 12:12

ç0k güzel olmuş ellerinize saglık keske bende o macta olsaydım ama imkanlar el vermiyor işte naparsın !!

akifeker 11.03.2008 12:16

sivasspor da bence köklü bi grup yok bunun olmaması sivasspor umuz için çok kötü bişeyy inşallah ilerde bizimde ankaragücü yada bursa gibi bi taraftar grubumuz olurr

SONMEZ 11.03.2008 16:22

[B]Resimler ve paylaşım için teşekkürler.
Takımımıza destek verenlere teşekkürler.

Trübün konusundaki eksikliğimize veya zayıflığımıza gelince;
Derim ki :
[COLOR="Red"]Bu işler, organize işler...![/COLOR][/B]

YiğidoGençlik 11.03.2008 17:19

--->: -->: --->: Ankaragücü Maç Fotoları - YiĞiDo

[QUOTE=yener_sahin;331460]Kıskanıldığını sanan dik kafalılara atfen;
diyaloğa girmekden korkmamak çekinmemek gerek.ben herhangi bir taraftar grubuna bağlı değilim.ama içimde bir ukde olarak yeniçeriler kalmıştır.onlar bir başkaydı.neyse ankaragücü maçını yiğido gençlikle izledim.ilk 20 dk diyebilirim.

grubun ne kadar bağırdığı evet ortada.grup lideri tezahuratları söylerken yanındaki kişilerin alaycı tavırları,alakasız espirileri,neredeyse 10 yaş ortalamasına sahip bir grup.

Bunları grubu küçümsediğimden dolayı yazmıyorum.Yaptıkları işe saygı duyuyorum.ama şu kıskananlar çatlasın ibaresine şu sözlerimi yazarken bile gülüyorum.Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun kıskanılanacak ne iş yapıldı orda.görmesek orda olmasak neyse hadi.

arkadaşlar rüzgara karşı durup sövmeyin işe yaramaz.delikanlı gibi çıkın sizi elesştirenlere bizim elimizden bu geliyor kardeşim.daha iyisini yapın görelim diye cevap verin.pireyi deve yapmak için gayret etmeyin.

tribünde bağırmak on adım ileri gittikden sonra sesin kesilmesi demek değildir.birde benim gördüğüm enteresan bir psikoloji var.tribün liderleri maç başlıyor ve bağırmıyorlar.diğer grupların seslerinin düşmesini bekliyorlar.sonra harekete geçiyorlar.bu işi sivasspor için yapın.diğer grupdan fazla ses çıksın diye değil.,

yinede orda olup sivasspora gönülden destek verenlere minnettarım.[/QUOTE]

kardeşim sen neler diyorsun maç boyunca kıskananlar çatlasın die bir tazahurat geçmedi nereden çıkarıyorsun senin ne niyetle yazdığın belli o tezahuart öyle değildi ÜST TARAF ÜST TARAF SESİN ÇIKSIN ÜST TARAF DİYEYDİ bida anla ondan sonara onuş bide çocuklara gelince biz onların hevesini kırı gelmeyin mi diyelim çoğu gençten iyi bağırıyorlar ayrıca 10 değil en az14 yaşındalar bu grubu yakında herkes görecek fazla söze gerek yok sanalda deil stadda konuşucaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:20.