![]() |
super bi futbolcu insalllah performansi böyle devam ederr
|
[b]Hakkı HOCAOĞLU ve Sergio FRAN eğer geçen 4 haftrada sergilediği futbolu bu hafta Galatasaray maçında sergilerse Galatasaray bizi inanın yenemez...Ben bu maçta Hakkıdan çok şey bekliyorum...[/b]
|
[b]adaşim Bu Hafta Galatasaray Forvetlerine Gol Imkani Vermediği Gibi...bide Gol Atacak Inşallah...
Ya Bu Hakki'nin Formasini Almam Lazim....[/b] |
[QUOTE=gakgo58][b]adaşim Bu Hafta Galatasaray Forvetlerine Gol Imkani Vermediği Gibi...bide Gol Atacak Inşallah...
Ya Bu Hakki'nin Formasini Almam Lazim....[/b][/QUOTE] [b]Valla ben Andersonunkini aldım darısı senin başına...Abim sanada yakışır yani..[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Valla ben Andersonunkini aldım darısı senin başına...Abim sanada yakışır yani..[/b][/QUOTE]
oldu baska bı emrın varmı durda bı formada biz alalım bak daha benım formama bile yok ayıp yani :) |
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]oldu baska bı emrın varmı durda bı formada biz alalım bak daha benım formama bile yok ayıp yani :)[/QUOTE]
[b]İnşallah diğer maçtada sen alırsın...[/b] |
[b]helal olsun hem attırmıyor hemde gidip gol atıyor :D rakiplerimiz pek sevmez bu tip oyuncuları :D :D[/b]
|
[b]sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)[/b]
|
[QUOTE=gunay][b]sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)[/b][/QUOTE]
Milli takim?? |
Görünen köy kılavuz istemez . . .
[QUOTE=gunay][b]sivasspor'daki başarısını milli takımda da perçinledi... artık hem takımımızın hemde milli takımın değişmeyenelri arasında yer alacak eminim :)[/b][/QUOTE]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS]Günay gardaş çok haklısın. Sivasspor'dan bir futbolcumuzun milli takımda forma giymesi bizleri gururlandıracaktır. Takımımızın ortaya koyduğu futbol ortada. . .[/FONT][/SIZE] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:14. |