![]() |
--->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan ba
ney trabzon mu oda kim???
işine bak trabzon taraftarı işine bak uğraşma yiğidolarla, neymiş ilk maçda olaylar olmasaymış sivasspor buralara gelemezmiş:D hata bülent hocada bunların ismini zikredip burunlarını kaldırmamalıydı. İNADINA 58 |
SİVASSPOR işine bakmalıdır. Sahada oyna sahada yen ya da yenil. Kendi işine bak.
|
[B][I]Ya bırakın şu trabzonu hâla ne uğraşıyoruz bunlarla kendi kendilerine didişsinler..[/I][/B]
|
RENKLER ve ZEVKLER TARTIŞILMAZ.
Herkes dilediği takımı tutmak da özgürdür. Lütfen herkes birbirine saygılı olsun. Anket denilen birşey var. Tıkla oyunu , gör sonucu. Uzun lafın kısası. Söz Gümüşse,sükut ALTIN'dır. |
inşallah sivas şampiyon olamaz onlar değpilmiydi sivas-tarbzon maçında trabzon kümeye diye bağıran
onların başkanı değilmiydi can güvenliğimiz yok diye ilk maçtan kaçan boşverin şampiyon olup adamların bir yerlerini kaldıracağımıza fener şampiyon olsun daha iyi istanbul efsanesini biz yıkmıştık yine biz yıkacağız inşallah , bu başka takım olmamalı yanlız biz olmalıyız. bunu yazanı kınıyorum... |
hep olumsuz görüşleri taşımayalım buraya. sağduyulu yazanda çok var. :)
ya bunun üstüne gitmenin fazla bi manası yok adam elindeki kadroyla büyük iş başarıyor ve bizede teşekkür ediyor bunu centilmen bi şekilde karşılamak varken neden 10 sayfa msj yazıoz olumlu veya olumsuz..bence dönüp kendimize baksak çok ii olacak dünkü maça giden arkadaşlara acıdım ne futbol seredebildiler çektikleri sıkındı yanlarına kar kaldı umarım güzel günleri yakında görürüz |
-->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan baş
[B][COLOR="Red"][COLOR="Blue"]Bahsi Geçen Forumda adamın birisinin yazdığına bakın[/COLOR];
İşte böyle türevleride çıkar siteye üye olur! Sivassporlu görmek istemiyorum(z) ![/COLOR] -------------------------------------------------------------------------- Sivrinin biriside çıkar işte böle mesaj yazar. Bende inatlarına girdim YiGiDo_TuGRuL nickiyle üye oldum birde mesaj çaktım:D:D:D:D:D[/B] |
ben şunu anladım trabzonsporlular fenerbahçeli.bende trabzon avni akerde feneri niye yenemiyor diye düşünüyordum demekki adamlar stadta trabzon forması ile duruyor ama kalbi fenerden yana.bizim stadta olduğu gibi.
anti istanbul bundan sonra anti trabzon bunlardan anadolu takımı olmaz. adamlar SİVASSPOR'UM şampiyon olursa yayın gelirimiz azalır diyor küçük hesaplar yapıyor. siz bırakın fener şampiyon olsun demeyide acınacak halinizi düşünün trabzonlular.bizim sizin gibilerin duasına ihtiyacımız yok.50 milyon olmasında 45 milyon olsun dua eden. bugün antepli bülent bölükbaşın konuşmasıda çok sevindiriciydi şampiyonluk için gönlümden SİVASSPOR geçiyor dedi. helal olsun. |
-->: Bülent Uygunla ilgili TS sitesinde açılan baş
Arkadaşlar sizler oyuncular gidecek derken bizim Asker elden uçmasın. Aman sahip olun:Biz gurbetteyiz.
|
[QUOTE=tanju_58;341749]trabzon ligin kötü gitmesini bir maça bağlıyorsa helal olsun diyorum başka birşey demiyorum...nerde kaldı trabzonun 4.büyüklüğü.büyük takımsa bir maça takılı kalmaz...[/QUOTE]
gardas sen kafana takma. o maca iliskin karar haftalar sonra verildi. ne Sivas'in cikisinin, ne de trabzon'u n düsüsünün o macla lakasi yok. hatta ilk önce trabzon lehine verdilerdi karari. biz o maca takilmadan aslanlar gibi mücadele verdik. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:43. |