![]() |
--->: BALİLİ DÖNÜYOR!!!
Baskanimiz...Sivassporlu Taraftarlara Suprizimiz var diyordu.. Yoksa Bumu?:P Ama Zannetmiyorum..sezonu kapattilar denliyordu..
|
kaynak ?????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
[QUOTE=SEMİH-58;344937]Beşiktaş maçında çvetkovun oynamayacagı açıklandı.
İddaalara göre Balili 1 ay öncesinden iyileşmişti fakat maçlara çıkartılmıyordu eski formuna dönünce Taraftara Sürpriz yaparak Beşiktaş maçında Cvetkov'un yerine Sahaya çıkacagı söyleniyor... Eski Forvetimiz tamamdır Mehmet Yıldız Balili.. Vurucu Tim (kesin bir haber degil)[/QUOTE] Gardaş nerden duydun bu haberi çok önemli bir gelişme |
İNŞALLAH DOGRUDUR GARDAS AMA YALAN HABERLERLE ÜMİTLENDİRMEYELİM KENDİMİZİ
|
balili sezonu kapattı,kimseyi kandırmayın...
|
--->: BAŞKANIN SÖYLEDİĞİ SÜRPRİZ NE?
[B]Acaba Sayın Başkanımız Herkeze Para Mı?Vercek :D
Önemli Olan Maçi Almamız Alırsak Herşey Gelir.[/B] |
[B]HERHANGİ BİR SÜRPİZ OLMAYACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM....[/B]
|
Dha da çalışan arkadaşa sordum 5000 orjinal forma dağıtılacak dedi ama inanmadaım
|
3 puanı alalım yeter (bu pek sürpriz olmaz ama :) )...
|
Dunku fener-kayseri macinda ki hakem rezaletiyle sivassporumuzun da sampiyonluk yolunda rakiplerinin aslinda kimler oldugu cok net gorulmustur. Biz besiktasi yine yeneriz cok problem degil lakin sonrasinda hakemleri nasil asacagiz? dun fener lehine bariz ve adaletsiz sekilde yapilanlara yonetimimizin tepki gostermesini bekliyorum. Sayin baskanimiz buzdolabina kaldirdigini soyledigi hislerinin varligini unutup, sampiyonluk adayi bir takimin baskani olarak medyada ses getirecek bir aciklama yapmalidir. [U][COLOR="Red"]Iste bu en buyuk surpriz olacaktir[/COLOR][/U]... Yazik bu futbolcularimizin emegine...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:56. |