SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   BU KADARIDA OLMAZZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=17762)

nuri_58 05.04.2008 13:06

--->: BU KADARIDA OLMAZZ

herkes istediği takımı tutabilir...istediği takıma oy verebilir...ama Sivaslı biri Sivasspor'a oy vermeli bnce...

RK sTyLa 58 05.04.2008 13:57

Ben Fenerbahceliyim aslinda ama SiVasSpor hep ilk gelir benim icin Fb-SiVas oynadi zaman sivasi tutarim FB-GS-BJK hepsi istanbul takimlari onlar sampiyon olmus takimlar biz asil sivasli olarak hep sivas i desteklememiz lazim bazi sivaslilar genede istanbul takimlarini destekliyor

akifeker 05.04.2008 13:59

[QUOTE=TS58;344731]isteyen isteyen takımı tutmakta serbesttir.Zorla güzellik olmaz.[/QUOTE]

isteyen istediğini tutsun canım banane bana koyan tek şey sivasspor kazanınca en buyuk sivas şampıyon sivas deyip ondan sonra lafından dönenlere

----------------------------------
gurbetteki sivasslılar pazar günü akaşamı bekleyin sivaas-bjk resimleri benden
----------------------------------

akifeker 05.04.2008 15:13

yarınki sivas-bjk maıçı fotoğrfları bendennnnnn:)

ofgurleyuk78 05.04.2008 15:21

-->: BU KADARIDA OLMAZZ

İçimizdeki asalaklardan kurtulmak lazım ama nasıl.

akifeker 05.04.2008 18:07

böyle şey olurmu yaaw ben fb lıyım ama aslında sivassporluyum böyle şey olmaz arkadaşlar
sivaslıysan ki takımında şampıyonluğa oynuyosa tabiki sivasspora destek vereceksinn

fatihada58 05.04.2008 18:21

OOOOOOOOOO ben bi yerimi defalarca yırttım 70 tane mesajım vardır ve hep bunlarla ilgilidir.Öle bi konu hakkında o hayırlı olsun vs boş yere yazmamışımdır.Lakin artık sıktı walla yahu napaılm yani naziler gibi mi yapalım?Tamam tutun istediğiniz takımı ama gelipte fenerbahçeliyim ama sivası tutuyorum demeyin ya akıl kabul edermi böylebirşeyi?Haaa 3 yıl önce sivasspor yoktu süperligde o zaman tutuyordun neyse çünkü olmayan bişeyi tutamazsın orda.Ama şimdi niye tutyosunuz o istanbul takımlarını anlamıyorum.Bu konuda en güzel lafı teksas grubu söylemişti bursalı köpekler istanbulu destekler demişlerdi.Neyse anlayan anladı Allah emanet olun Tanrı türkü korusun ve yüceltsin...

akifeker 05.04.2008 18:26

[QUOTE=fatihada58;344914]OOOOOOOOOO ben bi yerimi defalarca yırttım 70 tane mesajım vardır ve hep bunlarla ilgilidir.Öle bi konu hakkında o hayırlı olsun vs boş yere yazmamışımdır.Lakin artık sıktı walla yahu napaılm yani naziler gibi mi yapalım?Tamam tutun istediğiniz takımı ama gelipte fenerbahçeliyim ama sivası tutuyorum demeyin ya akıl kabul edermi böylebirşeyi?Haaa 3 yıl önce sivasspor yoktu süperligde o zaman tutuyordun neyse çünkü olmayan bişeyi tutamazsın orda.Ama şimdi niye tutyosunuz o istanbul takımlarını anlamıyorum.Bu konuda en güzel lafı teksas grubu söylemişti bursalı köpekler istanbulu destekler demişlerdi.Neyse anlayan anladı Allah emanet olun Tanrı türkü korusun ve yüceltsin...[/QUOTE]

sana %100 katılıyorum abi
sivaslı yğidolarda böyle der
sivaslı köpekler istanbulu destekler:mad:

kadir20 05.04.2008 18:30

hayret bisey gercekten!birakin sampiyonluga oynamayi birinci ligte olmasi bile SIVASSPOR a destek vermemeiz icin bi neden,iste böyleleri gibi oldugu icin üc büyüklerden baska sampiyon cikmiyor,böyle gözleri kör arkadaslri siddetle kiniyorum...

mustafa yiğit 05.04.2008 19:07

ONLAR GERÇEK SİVASLI DEYİL OLAMAZLARDA ZATEN SAHTE SİVASLI YALANDAN GERÇEK SİVASLI YİĞİTTİR MERTTİR ******** DEYİLDİR

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:01.