![]() |
--->: ERMAN HOCA ÇİLEDEN ÇIKTI
sivas sporun bunlara aldırmadan devam etmesi gerekir kısacası kulak arkası.
|
burada masa başında maşalarla kazanırsın ama bizim CHELSA öyle ettirmez. ayağına sağlık CHELSA ama az attın bunada alındım seneye inşallah 5 atarsın
|
Futboldan sogudum artık izlerken zevk almıyorum heyecanlanmıyorum.... Dıjıturku bıle ıptal ettırdım.. bazen avrupa maclarına bakıyorum.. avrupa macları daha guzel ve çekısmelı oluyor.. Turkıye ligi bitmiş ya...
|
[QUOTE=serhatcan;347036]Yaww allahım. dikkat ettim dee herkes galatasarayın fenerbahçe nin haksız maç aldığını,Beşiktaşın ve SİVASSPORA< un haksızlığa uğradığını haykırıyorda bizim teknikdirektörümüz veyaa yöbetimimiz çıkıptaa bizim önümüz kesilmek isteniyorr ,şampiyonluğumuz engellenmek isteniyor diye tek kelime konuşmadılar.[/QUOTE]
senin ve mezgitrli arkadaşın dediklerine harfiyen katılıyorum.2 kişi değilsiniz 3 kişisiniz bi kişi daha vardı bizim gibi düşünen üye ismi fatih58 olsa gerek yanlış hatırlamıyorsam.ama uzak kaldı bu sıralar yorumlarını okuyamıyorum. |
BEKLEYİPGÖRECEZ NEYEKADAROLUSA OARAYA KADAR GİDECEZ HEPSİNDEN ALLAH RAZIOLSUN BURAYA GETİRMELRİBİLE ALKIŞLANIR YİĞİDOLAR HEPSİNE TŞKRL
|
inşlh kayıpsız geçeriz kayseri maçını abdullah gülün dedi gibi sivas alır inşlhgülde öle dedi sivas maçı alsın diye tşkrl sayın cumhur başkanım diyelim inşlh
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:54. |