![]() |
--->: BU NASIL SİVASLILIK?
Cok büyük ayip sivasli olupta karsi takimin tarafi olmak vede destek vermek [B][COLOR="Red"]SIVAS VE SIVASSPOR DENILDIGINDE AKAN SULAR DURUR BIR SIVASLI OLARAK HER ZAMAN HER YERDE TAM DESTEK NER DE OLURSAK OLALIM SIVASLIYSAK SIVASSPORUMUZA DESTEK VERMEYE AMA BÖYLE HEM SIVASLI OLUPTA KARSI RAKIP TAKIMA DESTEK VERENLERE SUNU DIYORUM YAPMIS OLDUKLARI SEY COK AYIP VE BIZ YIGIDOLAR OLARAK BÖYLLERINI SIDDET ILE KINIYORUZ.***SIVASSPORLUYUZ VEDE YIGIDOYUZ BUNUN ILEDE GURURLUYUZ ONURLUYUZ MUTLUYUZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=catamite;346515]Benim nüfüsta sivas yazıoda sivassporlu yazmıo hemşerim kac taneniz tek sivassporu tutuo acaba burda yorum yapanların yarısından cogu fenerli bende buraya yazıorum hadi eywallah..![/QUOTE]
kim fenerli ya sen ne diosun ben 3 buyhuklerden kimseyi tutmuyorum ama bugun avrupa oldugu icin fenerbahceyi destekliyorum iste bole |
selamın aleyküm arkadaşlar şu resimde gördüğüm tablodan utanıyorum bide arkalarına sivaslı kartallar yazmışlar ben doğma büyüme istanbulluyum ama heryaz memleketime gitmessem huzursuz oluyorum ve buradaki bütün maçlarına gidiyorum bunların sivaslı oluşundan şüphe duymak lazım ama üç beş çapulcuyu kafaya takmayın desteklerinizi eksik etmeyelim takımımız büyük bir başarı ve kısa zamanda iyi bir yol kat etmiştir başkanımız hocamız süper bizde gerçek sivaslı gerçek taraftar olusak geri gelir sivasa sivas spora her şey feda olsun soyumuzun ejdadımızın doğup büyüdüğü topraklara sahip çıkalım dört büyük yok artık tek büyük takım var oda SİVAS SPOR<<<<
|
bırakın kim kimi tutarsa tutsun.yalvaracak değiliz ya gelinde sivassporu tutun diye.biz heryere yeteriz onlarsızda.
|
bence tartismaya pek gerek yok...bu sivasli diye geilenlerin adina gercekten aci bir durum...bölelerinede aciorum..bende aslen cimbomluyum ama sivasspor benim gönlümde kazili.demem su sivas herzaman benim icin önplana gecer..cimbom-sivas oynarsa herzaman sivasi tutacagim..tabiki tutacagim ben tutmuycamda kim tutcak..benim memleketim o..yaziklar olsun yhaaa.ne yhani ben almanayada dogdum burda büyüdüm ve almanca dilini cok kullaniom hal böleyken ben ille schalke 04 mi tutmam lazim veya bayern münih..tövbe tövbe siddetle kinioruz..belki bu mesajima tepki cok gelcek..otursgun yerden almanyadan yaziosun hadi be sende ordan sen gercek türk degilsin diyenler..onlara tek cevabim:BAKIN BEN ALMANYADA DOGMUS VE BURDA BÜYÜMÜS OLSAM BILE EVET BELKI ALMAN NUFÜS CÜZDANI TASIMIS OLSAM BILE DAMARLARIMDAN TÜRK KANI AKIO OK?!
|
-->: BU NASIL SİVASLILIK?
[B]ligtv yw üye oldukça fanatik fotomaç gibi gazeteleri alıp bu kulüpleri zenginleştirdikçe bunların sayısı artar..[/B]
|
böyle yapcaksanız hiç gelmeyin daha iyi sizin gibi taraftara ihtiyacımız yok
|
bakın güzel kardeşlerim herkes istediği takımı tutar ne diyosunuz yani sivaslıyız diye sivassporu mu tutacaz hemşerimm hem sen merak etme nihat o istanbullular sivaslılara laf atınca hadlerini bildirende bizdik senin gibi elimizi kolumuzu sallayarak gezmedik gerekli cevabı biz onlara söledik
|
KÜTÜĞÜNDE SİVAS YAZIP SONRA KUTUĞUNU İSTANBUL A FALAN ALDIRANLAR BUNLAR BENDE KARŞILAŞIYOM AMA SON GOLDE BİR KAPAK YAPTIM KI O TANIDIKLARIMA
|
WAYYYYYY BEN ORAYI GÖRMEDİM TUH SIZN SIFATINA TÖBE TÖBE YHAA BU NE YHA BOYLE SİVASLI YAZMIŞLAR O SAN BANA VE BENM GİBİLERE YAKIŞIR YAKIŞIR KI MİLLET BANA ALİ FLN DEMEZ SİVASLI VEYA PUSATLI DER BE YUHH BU KADR YUZSUZLUK OLMAZ BE ABCİM YHA
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:59. |