![]() |
--->: Kasımpaşaspor küme düştü
Bence çok iyi oldu. Kasımpaşa, Manisa gibi taraftar kapasitesi düşük olan takımlarınm yerine Antalya, Eskişehir, Sakarya gibi potansiyeli yüksek olan takımların süper lige çıkacak olması sevindirici. Bu arada Eskişehirspor'da çıkarsa süper ligde İç Anadolu'dan 8 takım mücadele edecek.
|
-->: --->: Kasımpaşaspor küme düştü
[QUOTE=zarali_sansar;351892]çok iyi oldu..birde gençlerbirliği düşerse süper olcak[/QUOTE]
bizim maça kadar inş. ya ligde kalmayı garantiler yada duser bırakın artık kasımpaşa muhabbetini dikkat ederseniz biz şampiyonluğa oynuyoruz |
qerçekten Kötü oLdu.. zaten fenerbahçenin maçlarına zar zor qidioz ßide Kasımpaşanın Liqden düşmesi oLunca Sivasın maçLarına qidemicez.. ama oLsun ßize Kasımpaşa maçında "ßiLetLer 1 YtL" diye bağırıp maça qidincede 20 ytL diyen ßi takımın ßank Asya'da ßiLe yeri yok direk amatör küme.. Haksızsam Haksızsın deyin:):):):):):):):):):):)
|
-->: Kasımpaşaspor küme düştü
bana sorarsaniz bence kasimpasa degil baska takimlar düsmeliydi. Yani Kasimpasa son haftalardir iyi mac gösteriyordu. Eger suanki Kasimpasa Teknik Direktörü bastan beri Kasimpasanin basinda olsaydi, o zaman Kasimpasa baska yerlerde olurdu, yani düsme hattinda olmazdi.
Bence küme düsmesi gereken takimlar, Turkcell Süper Ligde cok kalan takimlar. Misal: Manisa, Rize gbi takimlar |
[I][B]Bence Çok İyi Oldu...
Bir İstanbul Takımının Olmasını Artık İstemiyoruz.. Bi Eskilerden Eskişehir Spor'u Bir Sakarya Spor'u V.s Gibi Anadolu Takımlarını Süper Ligde Görmek İstiyoruz... Gerçekten Çok Sevindim..[/B][/I] |
--->: -->: Kasımpaşaspor küme düştü
[quote=XXCakir58;351930]bana sorarsaniz bence kasimpasa degil baska takimlar düsmeliydi. Yani Kasimpasa son haftalardir iyi mac gösteriyordu. Eger suanki Kasimpasa Teknik Direktörü bastan beri Kasimpasanin basinda olsaydi, o zaman Kasimpasa baska yerlerde olurdu, yani düsme hattinda olmazdi.
Bence küme düsmesi gereken takimlar, Turkcell Süper Ligde cok kalan takimlar. Misal: Manisa, Rize gbi takimlar[/quote] kardeş haklısın ama ben bu ligde renkli ateşli taraftarı olan takımlar kalsın tarfatarı olmayanlar düşsün isterim bunlara örnek [COLOR=red][B]İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR -- GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ - GENÇLERİRLİĞİ - ANKARASPOR - BU TAKIMLARDA NE TARAFTAR VAR NE SEYİRCİ SEYİRCİ YOKSA SEYİR ZEVKİ OLMAZ SEYİRCİSİZ SPOR SESSİZ FİLME BENZER[/B][/COLOR] |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: Kasımpaşaspor küm
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;351759][COLOR="Red"][B]VARSA BU TAKIM NİYE DÜŞSSÜN HEMDE ÖNÜMÜZDE YEREL SEÇİMLER VARKEN NE DERSİN??????[/B][/COLOR][/QUOTE]
[B]r.tayyip ömür boyu bu takımın başında duracak değil ya...üstelik süper ligdeki takımlar kulis yönünden diğer ligdeki takımlara nazaran daha güçlü..yani tayyibin ne kadar kulis gücü varsa diğer takımların da var..[/B] |
Bence de düşmesi iyi oldu. Seneye sırada İBB, Ankara BŞB, GB.Oftaş var. Ç.Rizespor'da gitti. Şöyle taraftarı olan, takımı ateşlyen, şehirler arası rakabet olan takımlar çıksın. Iıımmmm kimler mesela.... Mesela, Sakaryaspor, mesela Eskişehirspor, mesela Kocaelispor, mesela Antalyaspor gibi.
Kasımpaşaspor'a Ç.Rizespor ve V.Manisaspor ile birlikte Bank Asya 1. Ligde başarılar dileriz. Ben asıl Manisapor'un düşmesine üzüldüm. Hiç olmazsa İzmir'e yakındı ve Sivasspor'umuzu orada seyredebiliyorduk. Şimdi birtek Denizli kaldı seyredebileceğimiz yer. İnşallah İzmir'den bir takım çıkarda Sivasspor'u İzmir'de ağırlarız. . |
duser duser duser sende dus aslanım dus dus
|
Bence de kayıp değil. Zaten çıkması ayıp.. Güle güle Kasımpaşa. Gerçi bizim averaj takımımızdı, o açıdan kötü oldu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25. |