![]() |
--->: İsmail Kartal Kalbimizdesin
bu kalp seni unuturmu hocam.sen rahat ol.
|
ismail kartal arap ismail unutulurmu arkadsalar
|
ya bırakın arkadaşlar.İsmail kartalın sivas-fener maçı sonrası FB tv de yaptığı açıklamalrı önce bi dinleyin.Ozaman herkesin gerçek yüzünü görürsünüz
|
[QUOTE=video58;352337]TRT çalışanlarından duydum.Sivassporlu seni unutmaz hocam.Süperlige sen çıkarttın bizi.Saygıyla eyiliyorum ellerinden öpüyorum.Unutulurmu o gün.Coşturdun Sivası.[/QUOTE]
Konuya biraz aciklik getirebilirmisin,ne duydun trt de. |
iz bırakanlar asla unutulmaz....
|
Bize yaptiklarin Ismail hoca tesekkurler..seni unutmayacaqiz..
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]seni unutmudadık idmail hocam sizin sayenizde burdayız allah razı olsun sizden[/COLOR][/FONT]
|
[B]Arapp ismailll sen bu kalplerin fatihisin hocam![/B]
|
-->: İsmail Kartal Kalbimizdesin
ismail hocamiza sonsuz teskkurler ediyorum insallah yolumuz birgun yine kesisir o vede bulent uygun sivasmizin tarihine adini altin harflerle yazdirdilar onlari cok seviyoruz sivas halki hep yanindadir
|
ismail Kartal'ın Sivasspora emeği inkar edilemez.aslında sivasspor tesislerinin önüne ya da stadyomun uygun bir yerine o dönemdeki sporcuları teknik heyeti ve yöneticileri gösteren bir resmin seramik ya da mozaikten bir duvar rolyefi yaptırılarak bu sonuç ölümsüzleştirilebilir.
ancak sayın kartal geçen gün FB tv de maç öncesi yorumları vardı.Sivassporla ilgili söyledikleri hoşuma gitmedi.Ya yeni sivas la ilgili bilgisizliğinden ya da birazda kıskançlığından olarak değerlendirdim. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:55. |