![]() |
--->: KİMSE KUSURA BAKMASIN!!!
[B]Artık sivaSspor var beyler kimsenin zoruna gitmesin...[/B]
|
-->: KİMSE KUSURA BAKMASIN!!!
lig tv bakalım seneyede bu seneki gibi yapabilecekmi
|
[B]Erman Hoca ağzına sağlık.
Kedi oldun olalı bir fare tutmuşsun afferin...![/B] |
zaten her zaman şansal büyüka ve erman toroğlu sivassporun oynadığı oyunu ve şampiyonluk mücadelesini saygıyla karşıladıklarını ve dikkatle izlediklerini her zaman söylüyorlar onlarada bu yakışır zaten ikisinede teşekkürler yanlız yazarken trabzonulu arkadaşlarımızı da üzmeyelim bize yakışmaz
|
Arkadaşlar yinede trabzonsporun üzerine gitmemek lazım ne olursa olsun oda bir anadolu klübü ve gerçekten güzel başarıları var.. Ayrıca en son hafta trabzona çok ihtiyacımız olacak. Fenerbahçeden koparacağı puanlar bize yarayacak. Yoksa gıcıklığına sivas şampiyon olmasın diye maçı verebilir..
|
DESENE UÇAK KİRALIYACAK YÖNETİM AVRUPA MAÇLARI İÇİN.
TRABZONA EL SALLARIZ. |
Erman Toroğlu süper konuşmuş ağzına sağlık........ erman hocam tekrar saol
|
ben bu Sansal Büyük abiyi ve Erman Toroglu abiyi seviyorum. Onlar iyi yorumlar yapan, dürüst olan, dogru seyleri söyleyen, bize örnek olmaya calisiyorlar. Onlari her Pazar seyrediyorum. Kacirmak hic istemiyorum:D
|
kusur yokki bakılsın.. sivasın macını vermemek büyük ayıp olur...tabuları yıktık...
|
[B]burdaki arkadaşlar da kusura bakmasın ama birkaç hafta önce sövdğümüz adamlar da erman-şansal ikilisinden başka biri değildi.. :)[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05. |