![]() |
-->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
evet dün sivastan bekir arkadaşım aradı acayip ses geliyordu çok süper görüntü diyordu hep böyle olmalıyız son maçtada biz taksime çıkarız
|
--->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
[B]BU HAVANIN DİLERİMKİ GALATASARAY MAÇINDA STADADA YANSIR...[/B]
|
Ya hemşerilerim şu GS maçında lütfen bilet alıp maça gidin. Seyirci gibi oturup izleyenlere taraftarlardan yer kalmasın lütfen.. Son iki maç ya son iki maçç
|
-->: SİVAS SOKAĞA DÖKÜLDÜ
işde bu sivasspor tafatarı bu çoşkuyu gs maçında da yaşayalım 4 eylulun cehennem olduğunu gösterelim tum dunyaya
|
Ya anlamıyorum arkadaş bu takım daha ne yapsın ki şu statta yer gök inlesin. Şu takım kayserinin olsaydı neler yaparlardı. Bursaspor taraftarına bakalım, Konyaspor taraftarına bakalım. Abi bizim maç lig Tv olunca kimse stata gitmiyor. Ama Bursa maçlarını ister canlı olsun olmasın full çekiyor.
|
Sayın valimizde olmasa kimse Sivasa sahip çıkmayacak. Yav şu İstanbuldaki zengin Sivaslı olanlar varya pardon sadece kimliğinde sivas yazanları kınıyorum. Bir insan ancak bu kadar memleketine duyarsız olur yavv. Başka takımlara sponsor olacağınıza memleketiniz takımına sponsor olun suyunu içtiğiniz, havasını soluduğunuz, ekmeğinden yediğiniz memleketinize bir faydanız olsun..
|
helal olsun yiğidolaraböyle bir konvoyu İstanbuldada yapmak lazım
|
[B]helal olsun sıvasıma bızede bu yakışırdı o akşam sıvasda olup kardeşlerım beraber sewınmeyı cooooooooooooookkk ıstredım ama saglık olsun şimdı sıra cımbom haydı sıvasım [/B]
|
kiskananlar catlasin hele kayserispor antrenörü orta yernden catlasin
|
[B][COLOR="Red"]SİVASLILAR [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]BİRDE TAKIMLARINA SAHİP ÇIKSALAR![/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:57. |