![]() |
--->: neden bayanlar grubu yok ya
aslında gerekli olmadığı söylenemez
|
-->: neden bayanlar grubu yok ya
[QUOTE=yusuf_yusuf;359339]ben bayan taraftarların olmasnı çok isterım ya dortbuyuklerın bıle en fazla maça gıden 4 bın taraftarları var
bızm neden yok[/QUOTE] sen sorasın diye yok sanane 4 büyük yalakası |
yaa sivasta olsam seve seve gelirdim valla..bubamlaa :D
herseyden cok istiyorum sivasin macinda olmayi |
Çok yanlış ithamlar bunlar.Hoşumuza gitmeyen yorum sahibini hemen 4 büyük yalakası yapıyoruz.Ayıp.
|
tamam yusufçum gel sende bayanların önderi ol kur bi bayan yiğideler grubu hadi.niye bukadar üzülüyon ki yaw
|
-->: --->: neden bayanlar grubu yok ya
[QUOTE=idhem;373934]Çok yanlış ithamlar bunlar.Hoşumuza gitmeyen yorum sahibini hemen 4 büyük yalakası yapıyoruz.Ayıp.[/QUOTE]
adam galatasarlıyım diyor istersen yazdıgı yorumu gösteriyim ultraslan sivassporu kuralım diyor bu sence hangi takımlı |
[QUOTE=onursal24;359891]arkadaslar sivasta galatasaraylılar derneği var mı ?[/QUOTE]
NE YAPACAN KARDEŞ HAYIRDIR!!!!!! |
[QUOTE=onursal24;359891]arkadaslar sivasta galatasaraylılar derneği var mı ?[/QUOTE]
allahım yha toplumu böyle şeref.izler çökertiyor işte |
[B] gitmeyi mi düşünüyorsun ve bizden yardım istiyorsun ? [U][COLOR="Red"]sana bir tavsiye Aslını ve hasmını asla unutma !!![/COLOR][/U][/B] |
[QUOTE=yigidomustafa58;373969][B]
gitmeyi mi düşünüyorsun ve bizden yardım istiyorsun ? [U][COLOR="Red"]sana bir tavsiye Aslını ve hasmını asla unutma !!![/COLOR][/U][/B][/QUOTE] GARDAŞ BEN SENİN GİBİ BİR YİGİDO TANIMADIM BÜTÜN OLAYLARA İYİ NİYETLE YAKLAŞIYORSUN TEBRİKLER.:D:D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:05. |