SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   MAÇIN ARDINDAN ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18639)

yerliturkuaz 11.05.2008 12:44

--->: MAÇIN ARDINDAN !

[B]Bu seneki yapılan başarının aynısını önümüzdeki sezonda gerçekleştirsesek bir daha ki sezon daha iyi yerlerde olabileceğimize inanıyorum....[/B]

spidey58 11.05.2008 14:52

-->: MAÇIN ARDINDAN !

Allah sizden razı olsun hocam sen elinden geleni yaptın ama işte yukardaki o büyük abiler bize bırakmadılar yüksekleri !!!

erem 11.05.2008 14:56

başkanında hocanında sivası düşünmedğini ima edenler
sözüm size
insan utanır biraz bunu söylerken
tarihimizde görmediğimiz hayal bile edemediğimiz başarıları getiren bu insanlara ancak ve ancak TEŞEKKÜR EDİLİR. Yüreğinize sağlık başkanım hocam ve tüm futbolcusundan malzemecisine kadar tüm ekip.

erem 11.05.2008 15:01

-->: --->: MAÇIN ARDINDAN !

[QUOTE=MeD_Turc;364698]bir macta biraz kendinizi siksaydiniz intertoto da 2 yada uc mac yapmazdiniz,millet yaz tatilini plajlarda gecirirken siz intertoto maclari icin kamplarda olacaksiniz, akliniz basiniza gelir insallah futbolculardan bahsediyorum!haa o maclardada turkiye kupasinda yaptiginiz gibi ilk macta elenir gelirsenizzzzz bu sivas halki nasil sizi bas taci ettiyse sonrada nasil yere vuracagini iyi bilir milletin sevgisine layik olun, sivasspor taraftari kalici hersey gidicidir haberiniz ola bu takimin kiymetini bilmezseniz 2.yada 3. liglerde tekme yer dolanirsiniz!!!!! nasil olsa sivas halki terkedilmisligiyle basbasadir yani yani zannetmeyinki sivasa 41 yilda ilk defa boyle bi basari kazandirdikta bizi el bebek gul bebek dolastirirlar! HAYIRRRR sivaslilar ne pahasina olursa olsun satildigini,kandirildigini anlarsaaa degil super ligde sampiyonluk yada baska bir basari ustune bir cizik ceker elinin tersiyle herseyi bir tarafa itip butun siddeti ve hiddetiyle sizden hesap sormasini bilir ve bundan once nasilsa bundan once oldugu gibi 4 eylul stadina babalar gibi gider cekirdegini yer!!!!!!! haberiniz olaaa[/QUOTE]
eğer bir kaç maşta yatsalardı yine plajlarda olurlardı beyler
haksızlık etmeyelim
ankaragücü gençler büyükşehir ... hepsi plajlarda olacak sivastan daha iyi oldukları anlamına mı geliyor bu EL_İNSAF

XXCakir58 11.05.2008 15:19

insallah seneye uefaya gideriz. Bizi memnun ettiniz bu sene, elinizden geleni yaptiniz.

duman58 11.05.2008 15:34

CANIM HOCAM ALLAH SIZDEN BASKANIMIZDAN VE OYUNCULARIMIZDAN RAZI OLSUN(musluman olmayanlarada hidayet nasip etsin) ve cok ozur dileriz hocam biz size layik olamadik biz size ihanet ediyoruz siz bize bukadar buyuk basarilar sagliyorsunuz bu basarilar bize agir geldi hocam baksaniza burda nerdeyse hergun tartistigimiz SIVAS'li SIVASSPORDAN baska takim tutamaz konularini unutup sizki bir sakaryali olarak SIVAS VE SIVASSPOR'a en az yuzde doksan SIVAS'lidan daha cok hizmet edip bizi hayal dahi edemeyecehimiz noktalara getirdiginiz halde sizi baskanimizi elestiriyor utanmadan sikilmadan fener hizmet ettiginizi soyluyoruz affedin diyecegim ama valla ben olsam hadi ordan derim.
kisacasi hocam bu basarilar bize cok ama cok agir geldi biz bunu kaldiramadik sacmalamaya basladik siz ve baskanim en iyisi birakin bu takimida biz ucuncu liglerde surunelim o zaman rahatlar simdi size tutuyororsun diye kizdigimiz uc buyuklerden birinide biz tutup simdiye kadar yaptigimiz gibi kus kaldirmaya devam ederiz boylece sizin kafanizda rahat olur en azindan.

GOSH 11.05.2008 16:05

Koyu bir SIVASSPOR taraftarı, hatta fanatiği olarak Sevgili Bülent Hocamıza en derin sevgi ve saygılarımı iletiyor, yürek dolusu teşekkürler ediyorum... Sayelerinde Sıvas uzun yıllar sonra adını başarılarla duyurdu. Sağolsun, varolsun. İYİ Kİ VARSIN BÜLENT UYGUN SENİ SEVİYORUZ.

TÜM SIVASLILAR ADINA,
FİGEN TOMANBAY

GOSH 11.05.2008 16:06

Bir Sivaslı olarak, bize yaşattıkları için, verdiği onur ve grur için; yönetiminden futbolcusuna, tüm teknik heyetine, SİVASSPOR caiasına şükranlarımı sunuyor, onları ayakta alkışlıyorum. Yüreklerine, emeklerine sağlık. Maçı, elim yüreğimde izledim... Kah umutlandım, kah haksız kararlara sinirlendim... Galatasaray'ın bu sonucu hak ederek aldığı kanısında da değilim... Neyse sonuç ne olursa olsun Sivasspor, tüm Anadolunun, yüreklerin şampiyonu... TEŞEKKÜRLER YİĞİDOLAR, YOLUNUZ ve UĞURUNUZ AÇIK OLSUN.......

FİGEN TOMANBAY

GOSH 11.05.2008 16:12

Ben bu üçlü averajdan hiç bir şey anlayamadım... Eğer aynı puanlı 3 takımdan FB ile ikili averajı daha iyi olup BJK 2. sırada yer almış olsa anlarım. BJK nın FB ile ikili averajı kötü, Sivassporla eşit... Böyle olunca devreye gol averajı girmeli ki bu durumda üçüncülük Sivassporun hakkı olarak görünüyor. Peki Sivasspor ligi nasıl oluyor da 4. tamamlıyor anlayamıyorum... OYUNA mı geldik????

TracyMcGrady58 11.05.2008 16:27

Uefa kupasina insallah Inter Toto'dan gireriz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:31.