![]() |
--->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!
Ya bi Trabzonlu yönetici biz şampiyon olamıyorsak sivas olsun demişti yanlış hatırlamıyorsam.Kimdi o hatırlayan varmı?
|
[QUOTE=EyüphanAydın;367433][B]Belki Kötü Olaylarımız Oldu Ama,
Trabzonspor Yönetimi Daima Yanımızdaydı. Bize Bu Yolda Destek Verdikleri İçin Can-ı Gönülden Kutlarız.. Trabzon-Sivas Daima Ve Her Zaman Kardeş Takımdır [/B][/QUOTE] evet, bi trabzonlu yönetici biz şampiyon olamazsak sivas olsun demişti. [url]http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=302566&comments=all[/url] |
[QUOTE=sensetik;367430]yav bırakın bu kutlama ayaklarını...
palavra.... riyakarlık...... ellerinden gelse küme düşürürler bizi. bu adamlar Samsuna, orduya ,rizeye hiçbirine acımamış. bizemi kaldı onların dostluğu......[/QUOTE] avatarında dostluk omuzumuza uzanan eldir diyosun ortak kendi içinde çelişkiye düştün |
-->: --->: -->: --->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESA
[QUOTE=murteza;367324]Ya haksızmıyım onu söyle sorun yok mu bizde sen söyle[/QUOTE]
iyi birşeye kanıyorlar saf olmak salaklık değildir bu bizim iyi niyetimizden kaynaklanıyor... |
-->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!
[B]Trabzon kadar anadolu takımlarına destek olan yoktur arkadaşlar tamam sivassporumuzla bir sorun yaşamışlardı ama artık kalmadı öyle birsorun artık dosluklar konuşuyor saolsunlar tebrik etmişler [/B]
|
-->: TRABZONSPORDAN KUTLAMA MESAJI!!
arkadaşlar mümkünse trabzon ile ilgili başlık açmayın artık ya offf gına geldi haaa...
|
Evet yaa.Adamların bi tarafında değiliz.Biz büyütüyoruz resmen olayı.Her yerde bi Trabzon başlığı.
|
[QUOTE=idhem;367448]Evet yaa.Adamların bi tarafında değiliz.Biz büyütüyoruz resmen olayı.Her yerde bi Trabzon başlığı.[/QUOTE]
trabzon sempatisi mi var sivasta uzun zamandır gidemedim de |
[QUOTE=murteza;367457]Bu kafayla bu işler zor. her gelen sırtımızı sıvazlar kıçımızdan donu alır. Sivaslıklık yiğidoluk bu mudur. Yoksa bu düpedüz ahmaklık mıdır. Sivaslılar olarak ahmaklığa devam mı edeceğiz yoksa oynanan oyunu görecekmiyiz.[/QUOTE]
katılıyorum ortak yiğido baş eğmez |
[QUOTE=Hayri Abi;367461]katılıyorum ortak yiğido baş eğmez[/QUOTE]
ama bize destek veren yok ne biçim yiğido bunlar anlamadım valla |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:32. |