![]() |
--->: STATÜYE GÖRE SİVAS ÜÇÜNCÜ
[QUOTE=antik58;367745]bak gardas senın gıbı dusunenler heryerde bızbuyuduk vs gıbı laflar ederse ıste dalga gecerler bızle SİVASSPORun basarısı harıka tamam ama oyle bırden buyuk olunmuyor ıstıkrarla bırlıkte buyuk olunur bu potansıyel SİVASSPORda var ama sımdıden bu sekılde yola cıkarsak kımse bızı cıddıye almaz ılkokulda 1.sınıfı gecen cocugun ortaokula gıtmesı gıbı bısey senın dedıgın[/QUOTE]
ne yani şimdi trabzon mu büyük biz mi? |
[QUOTE=antik58;367745]bak gardas senın gıbı dusunenler heryerde bızbuyuduk vs gıbı laflar ederse ıste dalga gecerler bızle SİVASSPORun basarısı harıka tamam ama oyle bırden buyuk olunmuyor ıstıkrarla bırlıkte buyuk olunur bu potansıyel SİVASSPORda var ama sımdıden bu sekılde yola cıkarsak kımse bızı cıddıye almaz ılkokulda 1.sınıfı gecen cocugun ortaokula gıtmesı gıbı bısey senın dedıgın[/QUOTE]
Büyümemizi bekleyecek olursak büyümemize izin verilmeyecek es es fırtınası nerede, göztepe hani, altay hani az palazlandımı basıyorlar boğazına. Biz onlar gibi olmayacağız demek için mitinge gideceğiz |
[QUOTE=58hamido58;367749]ne yani şimdi trabzon mu büyük biz mi?[/QUOTE]
bana destek verilse en büyük sivas, ama daha zamanımız filan diyen taraftarımıza göre trabzon milyonlarca sivas eder. |
ya beyler heyecanlısınız tamam ama mantıklı olun buyuk kulup olmak ayrı buyuk takım olmak ayrı SİVASSPOR büyük takım ama buyuk kulup olmak ıcın TÜRKİYEDE muzende bırtane sampıyonluk kupası olacak sız hangı lıgı takıp edıyorsunuz anlamadım valla 4 buyukler ordan gelıyor hanı hatırlatayım.
|
[QUOTE=murteza;367674]takımına sahip çıkmayan yiğidoya yiğidomu derim ben onların eşşekten farkı yoktur gözümde[/QUOTE]
hay ağzına sağlık birader. haydi sivas, hakkımızı arayalım. |
[QUOTE=antik58;367756]ya beyler heyecanlısınız tamam ama mantıklı olun buyuk kulup olmak ayrı buyuk takım olmak ayrı SİVASSPOR büyük takım ama buyuk kulup olmak ıcın TÜRKİYEDE muzende bırtane sampıyonluk kupası olacak sız hangı lıgı takıp edıyorsunuz anlamadım valla 4 buyukler ordan gelıyor hanı hatırlatayım.[/QUOTE]
ben tanımıyorum 4 büyük benim tek büyük tanıyorum o kadar |
[QUOTE=Plexus;367760]hay ağzına sağlık birader.
haydi sivas, hakkımızı arayalım.[/QUOTE] vallahi anlayışın için sağol gardaş |
[QUOTE=antik58;367756]ya beyler heyecanlısınız tamam ama mantıklı olun buyuk kulup olmak ayrı buyuk takım olmak ayrı SİVASSPOR büyük takım ama buyuk kulup olmak ıcın TÜRKİYEDE muzende bırtane sampıyonluk kupası olacak sız hangı lıgı takıp edıyorsunuz anlamadım valla 4 buyukler ordan gelıyor hanı hatırlatayım.[/QUOTE]
O zaman biz olsak olsak 5.büyük mü olacağız?Doğru mu? |
gerekirse anıtkabire gidelim tff yi şikayet etmeye
|
valla benden yasca buyuksun ama enerjı olarak sana yetısemeyecegım umarım dusunduklerını gerceklestırırsın ama hıc sanmıyorum.ıyı geceler...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:49. |