SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   RAFAEL SİVAS`A YAKIN! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=18990)

altuntas58 27.05.2008 21:57

-->: RAFAEL SİVAS`A YAKIN!

[B]Bizlerin yorumları elbetteki çok önemli fakat bizden daha önemlisi Rafael gibi bir forvet oyuncusuna sivassporumuzun teknik kadrosunun vereceği karardır mutlaka onlar daha iyi analiz etmişlerdir onun için biz boşuna kafamızı yormayalım belkide böyle bir transferden Sivassporumuzun haberi bile yoktur bu aralar hepimizinde tahmin edeceği gibi balon haberlerin önü arkası kesilmiyor bana kalırsa Rafael kaliteli bir futbolcu Sivassporumuzda iş yapar diye düşünüyorum hem bizim avrupa kuparında çok altarnatif futbolculara ihtiyacımız var yen mehmet yıldızların cıkması bizim yararımıza sayılır kim bilir belki Rafaelde yeni bir yıldız oluverir peşin hükümlü olmamak lazım hakkımızdan hayırlısı[/B]

ilker_8787 28.05.2008 01:14

--->: RAFAEL SİVAS`A YAKIN!

[QUOTE=sewaz58;373178]rafael kim =)))) ...........[/QUOTE]

alınınca 2 maça gidince yöneticilerden allah razı olsun diyeceğini şimdiden duyuyor gibiyim ;)

Tuncay 28.05.2008 02:09

Gardaslar rahat olun, hepimiz biliyoruzki Sivasspor parasini oyle deneyelimde gorelim hesabi oyuncuya yatirmaz. Yonetimin bir bildigi vardir elbet. Elbet vardir cunku basari ortadadir.Bekleyelim gorelim.

Divriği58- 28.05.2008 10:18

bülent hoca en dogrusunu bılır bıze söz düşmez

Abdullah DuMaN 31.05.2008 14:55

-->: RAFAEL SİVAS`A YAKIN!

GELDİMİ GELECEKMİ GELMİYOMU YAW

izmirligardaş58 31.05.2008 15:15

ya hangi takımı batırmış adam doğru düzgün oynamadan 3seznda24 gol kaydetmiş daha ne istiosunz

izmirliyigido 31.05.2008 15:31

Rafael Türkiye'ye ilk geldiği sene Samsunspor'da harikalar yaratmıştı. Ama iki senedir Manisaspor'da kayıpları oynuyor. Bizim giden Şaban'ımız (Anderson'dan) farkı yok. Andwerson'dan kurtulduk derken 2. bir Andi Vakası mı yaşayacağız? Balili Mehmet yeter bize. İlla almak istiyorsak Cvetkov'u bırakmayalım ve Antalyaspor'dan CENK İŞLER'i alalım.

.

kaya0758 31.05.2008 15:54

[B][I]rafeele buraya gelirse sivassporu bırakıyorum.[/I][/B]

sivaslı-elif 31.05.2008 15:58

[QUOTE=kaya0758;374786][B][I]rafeele buraya gelirse sivassporu bırakıyorum.[/I][/B][/QUOTE]

[FONT="Georgia"][COLOR="RoyalBlue"][B]sen bilirsin bize 2 günlük taraftar lazım değil yensede yenilsede ii transferinde kötü transferinde takımımızın yanında olacak taraftar lazım öle olmayan zaten tam taraftar sayılmaz bi rafael gelio die takım bırakılmaz!!!!!!!!!!!!!!:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

kaya0758 31.05.2008 16:45

[QUOTE=sivaslı-elif;374788][FONT="Georgia"][COLOR="RoyalBlue"][B]sen bilirsin bize 2 günlük taraftar lazım değil yensede yenilsede ii transferinde kötü transferinde takımımızın yanında olacak taraftar lazım öle olmayan zaten tam taraftar sayılmaz bi rafael gelio die takım bırakılmaz!!!!!!!!!!!!!!:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[B][I]ELİF BEN RAFEELİ SEVMEM ONU TRANSFER EDECEKLRİNE BENİ TARANSFER ETSİNLER ONDAN DAHA İYİ OYNARIM.HEM UCUZADA OYNARIM.[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:18.