![]() |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->:
[QUOTE=lise!mustafa;374037]:Dşaka maka ne kadar metresi dijital pankartın:confused::confused:[/QUOTE]
ayarlıcaz onu ;) . |
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: -
[QUOTE=zarali_sansar;374039]ayarlıcaz onu ;) .[/QUOTE]
ayarla fazla para olmasınki bütçe sarsılmasın:D |
--->: LİSELİ YİĞİDOLAR | | İNÖNÜYÜ SALLAR
[B]pankartta niye veli yazıyor..?[/B]
|
[QUOTE=yeniceri_can;374072][B]pankartta niye veli yazıyor..?[/B][/QUOTE]
sanane kardeşim kendi işie baksana :D:D |
[B]Pankarta EyüphanAydın Yazcaktık,
Emma Adım Çok Uzunmuş :D Veli Kardeşimize Bir Süpriz Olsun Diye ' Veli ' Yazdık[/B] |
Hepinizin Eline Emegine Saglık..
Bundan Sonraki Organizasyonlara İns.. Bende Katılacagım..!!! |
[B]İnşallah Kardeşim,
Seni Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız ! ! En Yakın Zamandada Bekleriz[/B] |
Herşey güzelde,
Anlamadığım davulcu başı arkadaşımız davulu bırakmış:D,borazancı başlığa soyunmuş,bir arıza tespit ettim:D kaygan zeminlere girmiş,orda bir sıkıntı çıkmasın sonra. Şaka bir tarafa hakikaten bir birleriyle çok iyi anlaşan,çekirdekden bir birlikteliğe sağlam girişinizi görmekteyim.İnşallah uzun süreçte çok büyük işlere imza atacaksınız.Şimdiden bu azmi sizlerde görmekteyim. |
[B][QUOTE=albina58;374122]Herşey güzelde,
Anlamadığım davulcu başı arkadaşımız davulu bırakmış:D,borazancı başlığa soyunmuş,bir arıza tespit ettim:D kaygan zeminlere girmiş,orda bir sıkıntı çıkmasın sonra. Şaka bir tarafa hakikaten bir birleriyle çok iyi anlaşan,çekirdekden bir birlikteliğe sağlam girişinizi görmekteyim.İnşallah uzun süreçte çok büyük işlere imza atacaksınız.Şimdiden bu azmi sizlerde görmekteyim.[/QUOTE] Hakan Abi Bunları Söylemeseydin :rolleyes::D:D Keşke Özel Mesaj Atsaydın :) Şaka Bir Yana Herşey Zaman İstiyor. Bizde Herşeyi Zaman Bırakıcağiz. [/B] |
[QUOTE=albina58;374122]Herşey güzelde,
Anlamadığım davulcu başı arkadaşımız davulu bırakmış:D,borazancı başlığa soyunmuş,bir arıza tespit ettim:D kaygan zeminlere girmiş,orda bir sıkıntı çıkmasın sonra. Şaka bir tarafa hakikaten bir birleriyle çok iyi anlaşan,çekirdekden bir birlikteliğe sağlam girişinizi görmekteyim.İnşallah uzun süreçte çok büyük işlere imza atacaksınız.Şimdiden bu azmi sizlerde görmekteyim.[/QUOTE] [B]hakan abi bayadır görüşemiyoruz.nerelerdesin gözlerim seni arar oldu:)irtibatı kopatmıyalım [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:12. |