SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Lis67 (Liseli 1967 Yiğidolar) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=58)
-   -   15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖNÜ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19076)

Tuncay 31.05.2008 23:58

--->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖNÜ

Konuyla ilgisi yok ama boyle bulusmalar,kaynasmalar birbirini tanimalar hep bu sitenin sayesinde oluyor. Rustu Gardas sagol eline, yuregine emegine saglik, Binlerce yigidolarin bir birini tanimasina vesile oldun. Biliyorum ki daha cok gardasimin emegi var bu sitede.Senin vesilenle digerlerinede binlerce tesekkurler.
Burada genclerin,sivaslilarin birbirlerine olan sicakligini gordukce, okudukca seviniyorum.
Bazen arkadaslarla tartisirken, siteyi acip, gosterin diyorum hangi anadoludaki kulubun bu kadar aktif uyesi var. Gardaslar bulusun,tanisin kaynasin, sivas icin yapilan her faaliyet faydalidir.

Erol-Tan 01.06.2008 10:13

[QUOTE=Tuncay;374937]Konuyla ilgisi yok ama boyle bulusmalar,kaynasmalar birbirini tanimalar hep bu sitenin sayesinde oluyor. Rustu Gardas sagol eline, yuregine emegine saglik, Binlerce yigidolarin bir birini tanimasina vesile oldun. Biliyorum ki daha cok gardasimin emegi var bu sitede.Senin vesilenle digerlerinede binlerce tesekkurler.
Burada genclerin,sivaslilarin birbirlerine olan sicakligini gordukce, okudukca seviniyorum.
Bazen arkadaslarla tartisirken, siteyi acip, gosterin diyorum hangi anadoludaki kulubun bu kadar aktif uyesi var. Gardaslar bulusun,tanisin kaynasin, sivas icin yapilan her faaliyet faydalidir.[/QUOTE]

İyi dilekleriniz için biz de size teşekkür ederiz,Bir gün sizinle de tanışırız belli mi olur....

MustafaParlak 01.06.2008 10:20

-->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖNÜ

KATILIMIN ARTICAGINA İNANIYORUM İNŞALLAH İNANDIGIMIZ GİBİ OLUR.KATILICAKLAR LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇSİN.

Erol-Tan 01.06.2008 10:26

--->: -->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖ

[QUOTE=lise!mustafa;374980]KATILIMIN ARTICAGINA İNANIYORUM İNŞALLAH İNANDIGIMIZ GİBİ OLUR.KATILICAKLAR LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇSİN.[/QUOTE]

İRTİBAT İÇİN MSN ADRESLERİNİ HER MESAJA YAZIN MUSTAFA,,SADECE İLK MESAJDA KALMASIN ....

MustafaParlak 01.06.2008 10:42

-->: --->: -->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:

[QUOTE=€rol;374983]İRTİBAT İÇİN MSN ADRESLERİNİ HER MESAJA YAZIN MUSTAFA,,SADECE İLK MESAJDA KALMASIN ....[/QUOTE]

TAMAM ABİ:msnlerimiz

LİSE!MUSTAFA: [email]mustafaparlak.58@hotmail.com[/email]
zaralı_sansar: [email]sivasspor_bircan@hotmail.com[/email]
eyüphanaydın: [email]eyuphanaydin058@hotmail.com[/email]

velibircan 01.06.2008 12:50

[B]ilk organizeden daha iyi bir katılım bekliyoruzzz...[/B]

GuLo 01.06.2008 14:33

[QUOTE=sivaslı-elif;374928][B][FONT="Times New Roman"][COLOR="RoyalBlue"][CENTER]SIKMA CANINI DÜNYANIN SONU DEĞİL YA TELEFONSUZ BİLGİSYRSIZ DA İNSANLAR YAŞIYODU BİZLERDE YAŞAYABİLİRİZ BOŞVER BABANLA ARANI DÜZELTMEYE BAK SEN TABİİ NOTLARINIDA:)[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

Okul bitmiş zaten Çok fazla bişi yok sadece Kimya 1 o kdr:D

Del Piero 01.06.2008 15:27

[B]hadi hayırlı uğurlu olsun bu sefer katılım çok olur inş.[/B]

MustafaParlak 01.06.2008 15:32

-->: --->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖ

[QUOTE=FatihCan;375046][B]hadi hayırlı uğurlu olsun bu sefer katılım çok olur inş.[/B][/QUOTE]

sen gelmiyormusun.inş. artar.katılım beklioruz.

Del Piero 01.06.2008 15:54

--->: -->: --->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER

[QUOTE=lise!mustafa;375047]sen gelmiyormusun.inş. artar.katılım beklioruz.[/QUOTE]
maalesef gelemiyorum çünkü ben sivas'ta ikamet ediyorum ;)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15.