![]() |
--->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖNÜ
Konuyla ilgisi yok ama boyle bulusmalar,kaynasmalar birbirini tanimalar hep bu sitenin sayesinde oluyor. Rustu Gardas sagol eline, yuregine emegine saglik, Binlerce yigidolarin bir birini tanimasina vesile oldun. Biliyorum ki daha cok gardasimin emegi var bu sitede.Senin vesilenle digerlerinede binlerce tesekkurler.
Burada genclerin,sivaslilarin birbirlerine olan sicakligini gordukce, okudukca seviniyorum. Bazen arkadaslarla tartisirken, siteyi acip, gosterin diyorum hangi anadoludaki kulubun bu kadar aktif uyesi var. Gardaslar bulusun,tanisin kaynasin, sivas icin yapilan her faaliyet faydalidir. |
[QUOTE=Tuncay;374937]Konuyla ilgisi yok ama boyle bulusmalar,kaynasmalar birbirini tanimalar hep bu sitenin sayesinde oluyor. Rustu Gardas sagol eline, yuregine emegine saglik, Binlerce yigidolarin bir birini tanimasina vesile oldun. Biliyorum ki daha cok gardasimin emegi var bu sitede.Senin vesilenle digerlerinede binlerce tesekkurler.
Burada genclerin,sivaslilarin birbirlerine olan sicakligini gordukce, okudukca seviniyorum. Bazen arkadaslarla tartisirken, siteyi acip, gosterin diyorum hangi anadoludaki kulubun bu kadar aktif uyesi var. Gardaslar bulusun,tanisin kaynasin, sivas icin yapilan her faaliyet faydalidir.[/QUOTE] İyi dilekleriniz için biz de size teşekkür ederiz,Bir gün sizinle de tanışırız belli mi olur.... |
-->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖNÜ
KATILIMIN ARTICAGINA İNANIYORUM İNŞALLAH İNANDIGIMIZ GİBİ OLUR.KATILICAKLAR LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇSİN.
|
--->: -->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖ
[QUOTE=lise!mustafa;374980]KATILIMIN ARTICAGINA İNANIYORUM İNŞALLAH İNANDIGIMIZ GİBİ OLUR.KATILICAKLAR LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GEÇSİN.[/QUOTE]
İRTİBAT İÇİN MSN ADRESLERİNİ HER MESAJA YAZIN MUSTAFA,,SADECE İLK MESAJDA KALMASIN .... |
-->: --->: -->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:
[QUOTE=€rol;374983]İRTİBAT İÇİN MSN ADRESLERİNİ HER MESAJA YAZIN MUSTAFA,,SADECE İLK MESAJDA KALMASIN ....[/QUOTE]
TAMAM ABİ:msnlerimiz LİSE!MUSTAFA: [email]mustafaparlak.58@hotmail.com[/email] zaralı_sansar: [email]sivasspor_bircan@hotmail.com[/email] eyüphanaydın: [email]eyuphanaydin058@hotmail.com[/email] |
[B]ilk organizeden daha iyi bir katılım bekliyoruzzz...[/B]
|
[QUOTE=sivaslı-elif;374928][B][FONT="Times New Roman"][COLOR="RoyalBlue"][CENTER]SIKMA CANINI DÜNYANIN SONU DEĞİL YA TELEFONSUZ BİLGİSYRSIZ DA İNSANLAR YAŞIYODU BİZLERDE YAŞAYABİLİRİZ BOŞVER BABANLA ARANI DÜZELTMEYE BAK SEN TABİİ NOTLARINIDA:)[/CENTER][/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
Okul bitmiş zaten Çok fazla bişi yok sadece Kimya 1 o kdr:D |
[B]hadi hayırlı uğurlu olsun bu sefer katılım çok olur inş.[/B]
|
-->: --->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER:EMİNÖ
[QUOTE=FatihCan;375046][B]hadi hayırlı uğurlu olsun bu sefer katılım çok olur inş.[/B][/QUOTE]
sen gelmiyormusun.inş. artar.katılım beklioruz. |
--->: -->: --->: 15 HAZİRAN'DA BULUŞUYORUZ | | YER
[QUOTE=lise!mustafa;375047]sen gelmiyormusun.inş. artar.katılım beklioruz.[/QUOTE]
maalesef gelemiyorum çünkü ben sivas'ta ikamet ediyorum ;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |