![]() |
--->: Lassie ile Sivas Kangal Arasindaki Farklar
süper hos olmus eline saglık gardas
|
[QUOTE=fm58;375768]süper hos olmus eline saglık gardas[/QUOTE]
Teşekkür ederim ;).............. |
kangal hırsız gördüğü zaman hırsızın üstüne atlar Lassie ise hırsızla işbirliği yapar
kangal asildir rüşvet yemez Lassie ise rüşvetin babasını yer :) |
Lassie dediğin sokak iti
benim kangalım kapı kiti yaklaştırmaz kediyi iti varmı benim kangalım gibi ------------------------------ dağda çobanın can yoldaşı paylaşırım onla ekmeği aşı kangalım sivas aşığı varmı benim kangalım gibi ------------------------------ dağda kurda göz açtırmaz sürünün yanından ayrılmaz gece nöbet tutar uyuma z varmı benim kangalım gibi valla şimdilik bukadar yazabildim inşallah beğenirsiniz köyde dayımın kuzularını otlatırken dayımın bi çift kangalı vardı erkeği duman dişisi zalım :)ben uyurdum duman benim başımda beklerdi zalımda sürünün başında beklerdi:) |
[B]süper yaa çok güldüm :D[/B]
------------------------------ |
[B][COLOR="Blue"]güzel paylaşım :D:D emeğine sağlık kardeş. yalnız bi kaç yerde edebe aykırı kelimeler gördüm :D:D[/COLOR][/B]
|
super ya ınsallah sende sureklı gulersın:D:D:D:D:D:D:D:D
|
[B]:):):D:D:):):):):):):D:D:):) iyiymiş:)[/B]
|
[B]-lassie kurt görünce altına sıcar. sivaskangal kurdu yer sonra sıcar.
-lassie türkçe,yabancı pop dinler kangal arabesk,fantezi. -lassie yemek yerken "afiyet olsun lassie" dersin, lassie tesekkur eder, yemegine devam eder. sivas kangal "sagol abe, gel otur birlikte olsun" diye davet eder. misavirperverdir. -lassie yaprak dökümünü, kangal kurtlar vadisini izler... -lassie duş jeliyle yıkanır, sivas kangal hacisakirle en komikleri de bunlar Allah'da seni güldürsün:):):):):)[/B] |
lasside güzel kangalda ama kangal yerin ayrı...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:16. |