![]() |
--->: TÜRKİYE: 0 - PORTEKİZ: 2
evet maalesef fatih terimin 3 büyükler karması ilk maçında ilk mağlubiyetini ald
|
[QUOTE=samet yıldız;377090][B]emre aydın nasıl bir futbol oynadı anlamadım
yaa gerçi adam ısınmadan girdi hiç hesapta yoktan ilk golü yerken de servet o topu keserdi ama sakattı adam[/B][/QUOTE] emre aşık:):):):)emre aydın şarkıçı |
[B]çok iyi bir sonuç oldu
hiç üzülmedim :D sinyor terim ve avlatları 0 çekeceksiniz ![/B] |
[B]bence yenilmemizin sebebi fatih hoca.tuncayı ilk 11 de çıkarttı tamam ama kötü oynadı 2. yarıda ardayı kesinlikle almalıydı.kazım yerine sabriyle başlamalıydı.emre de çok ii değildi belki 2. yarıda emreyi çıkarıp ayhan yada mehmet topalı alabilirdi.inşallah bu maçtan ders alır öbür maçları kazanırız.serveti tebrik ediyorum.sakatlığına rağmen ronado gibi birisini tuttu.aurelio da çok iyiydi.[/B]
|
[QUOTE=FatihCan;377219][B]çok iyi bir sonuç oldu
hiç üzülmedim :D sinyor terim ve avlatları 0 çekeceksiniz ![/B][/QUOTE] [B]Neden iyi bir sonuç oldu.Ne olursa olsun Türkiye'nin yanında olmalıyız.[/B] |
[QUOTE=YuNuSPaSa58;377113]Bu arada Emre Aydın Kim ßirader. Emre Aşık olmasın .[/QUOTE]
[B]emre aydın nee yaa emre aşık dicektim onun siteye girmiştimde ordan karıştı prdn [/B] |
Çok üzüldüm.İnşallah 2.maçımızda galibiyet alırız.
|
[B]Türkiye zannetdigimden daha iyi bir futbol sergiledi, yinede gölo yiyip maci kaybetmekten kurtulamadik. Nediyelim cok üzüldüm insallah maci kazanip devam ederiz.[/B]
________________ |
Uzuluyorum....
Ben fransada yasiyan bir Sivasliyim.
Portekiz maci oynandi, ve biliyorsunuz nasil oynadigimizi. Bir kere ATV yi Kiniyorum, milli maci bile izleyemiyoruz Fransiz televizyonundan izledim. Uzuluyorum cünku.. -Yabancilar yurt disinda yasiyan turklerle alay etti. -Fransiz Spikerde alay etti. -"Turk Futbolu iste bu" dediler. 70 milyonun umutlarini bosa cikartan, rezil eden, utandiran zihniyeti veya zihniyetleri kiniyorum. Ama inshallah 2 maci kazaniriz(zannetmiyorum). |
--->: Uzuluyorum....
abim.. yenilmekte var yenmekte..!!onlar tarihini kaybetmis..biz bi macı kaybetsek ne olucak..Ama onların yaptıgı terbiyesizlik..bende kınıyorum abi..Atv daha bi baska..insan kendi ülkesinn macını sifreli yayından verirmi yha..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:02. |