![]() |
[QUOTE=alperen53]SELAM YİĞİDOLAR..
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz..[/QUOTE] saol gardaş tüm taraftarlar gardaştır |
[QUOTE=alperen53]SELAM YİĞİDOLAR..
RİZELİYİM RİZESPORLUYUM..SİVASI ÇOK SEVİYORUM..BUNUN NEDENI ÇOK.. MUHSIN YAZICIOĞLU GİBİ YİĞİT BİR DAVA ADAMINI YETİŞTİREN..MECNUN ODYAKMAZ GİBİ ADAM GİBİ BİR ADAMI SPOR CAMİASINA KAZANDIRAN SİVASLILARI NASIL SEVMEYİM.. SİVASSPORUN BİR ÇOK MAÇINA GİTTİM..BAŞARILI OLMASINI ÇOK İSTİYORUM..VE HAMD OLSUN GİDİŞAT İYİ..ALLAH BOZMASIN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN... YİĞİDOLARI [url]www.rizespor.net[/url] sitemize bekleriz..[/QUOTE] [b][color=blue]GARDAS AGZINA SAGLIK ARAMIZA HOSGELDIN...[/b][/color] |
-->: rizeli alperen den selam var..
alperen kardeşimiz başımızın tacıdır...
... BENDE KARDEŞ SİVASA SELAM GÖNDERİYORUM.. İSTANBUL RİZESPOR TARAFTARLARI |
EYVALLAH KARDEŞİM HOŞGELDİN......
|
uzun zaman oldu yazmayalı..selam kardeşler...
|
--->: rizeli alperen den selam var..
aramıza hoşgeldin kardeş
bizde rizespor'a başarılar dileriz |
[B][COLOR="Blue"]a.slm hepinize hoş geldiniz
tekrardan[/COLOR][/B] |
Rizeli kardeş hoşgelmişsin.Rizeli çok yakın arkdaşım var.İyi insanlardır.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]..........Hoş Geldiniz..........[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[COLOR="Sienna"][B]bu rize zamanında sevat ile birlik olup süper lig'e çıkmamızı engellemişlerdi,
o maçı hiç unutamıyorum, rizeliden bize dost olmaz, arkadaş bence sen kendi sitene takıl...[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:46. |