SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivasspor-Braga Macinda Göze Carpanlar? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=19823)

MustafaParlak 21.07.2008 00:59

--->: BU KALECİYLE BU KADAR!!

[QUOTE=Divriği58-;389935]GRABALİ MAÇINDAN SONRA BU ADAMI BU GUNE KADAR NIYE OYNATMADILAR YAN TOPLARDA SUPER BU KALECI MUHTESEM DIYEN SIZLERDINIZ NOLDU 1 MACTA VEZIR 1 MACTA REZIL ETTINIZ BUNU BURDAKI KLAVYE REISLERINE SOLUYORUM GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI VOLKANI ALKISLADI DESTEK VERDI ... BU FUTBOL YENMEKTE VAR YENILMEKTE ONEMLI OLAN INSANLIGINI SAYGIYI GUVENI YITIRMEMEK BEN VOLKANA YINEDE TESEKKUR EDIYORUM ELINDEN GELEN BUYMUS SAGLIK OLSUN CANI SAGOLSUN[/QUOTE]

KONUŞ KONUŞDA HERKEZ DUYSUN.

ADAMIN KARİYERİ VAR 2.LİG KÖTÜ BİR LİGMİ KÖTÜYSE O GÜNLERİ BİZDE ÇEKTİK BIRAKIN BURDAN KONUŞMAYI İCRAAT YOK ADAM SİVASSPORA BEŞ KURUŞ YARDIM ETMEMİŞ GELMİŞ BURDA AHGAM KESİYOR.

kangal06 21.07.2008 01:00

[QUOTE=Divriği58-;389935]GRABALİ MAÇINDAN SONRA BU ADAMI BU GUNE KADAR NIYE OYNATMADILAR YAN TOPLARDA SUPER BU KALECI MUHTESEM DIYEN SIZLERDINIZ NOLDU 1 MACTA VEZIR 1 MACTA REZIL ETTINIZ BUNU BURDAKI KLAVYE REISLERINE SOLUYORUM GERCEK SIVASSPOR TARAFTARI VOLKANI ALKISLADI DESTEK VERDI ... BU FUTBOL YENMEKTE VAR YENILMEKTE ONEMLI OLAN INSANLIGINI SAYGIYI GUVENI YITIRMEMEK BEN VOLKANA YINEDE TESEKKUR EDIYORUM ELINDEN GELEN BUYMUS SAGLIK OLSUN CANI SAGOLSUN[/QUOTE]

katılıyorum.. dedğim gibi suç akın ı diil 2 maça bakıp volkan ı oynatanda..

MustafaParlak 21.07.2008 01:01

SİTE YÖN. SİLİN LÜTFEN ŞU KONUYU BU KONUYU AÇAN MSNİMİ EKLESŞN YADA MSN VERSİN.

DOGU_BEY 21.07.2008 01:06

[QUOTE=lise!mustafa;389938]KONUŞ KONUŞDA HERKEZ DUYSUN.

ADAMIN KARİYERİ VAR 2.LİG KÖTÜ BİR LİGMİ KÖTÜYSE O GÜNLERİ BİZDE ÇEKTİK BIRAKIN BURDAN KONUŞMAYI İCRAAT YOK ADAM SİVASSPORA BEŞ KURUŞ YARDIM ETMEMİŞ GELMİŞ BURDA AHGAM KESİYOR.[/QUOTE]

[B]dünkü çocuksun konuşma liseli biz ortaokul yıllarında 3.liglerde cep harçlığımızı biriktirp maçlara gitmiş adamız daha dünkü çocuksun konuşma eğer büyük bir kulüp olmak isitiyorsan avrupada ses getireceğim diyorsan bunu kaldıramayacak kalecilerle oyuncularla olmaz bu iş ha yok sen sıradan bir takım olacağım avrupa olsa da olur olmasa da olur dersen yerinde sayar durursun anladın mı?[/B]

[COLOR="Blue"]ikincisi futbolcu elbet hata yapr şanssızlık şu bu olur ama volkan oynadığı ilk maçta da güven vermedi yediği frikik golu komediydi ayrıca bu maçta yediği ilk gole bakın oradaki hatasına ne demeli peki?[/COLOR]

Divriği58- 21.07.2008 01:08

[QUOTE=HAYALKAFE;389942][B]dünkü çocuksun konuşma liseli biz ortaokul yıllarında 3.liglerde cep harçlığımızı biriktirp maçlara gitmiş adamız daha dünkü çocuksun konuşma eğer büyük bir kulüp olmak isitiyorsan avrupada ses getireceğim diyorsan bunu kaldıramayacak kalecilerle oyuncularla olmaz bu iş ha yok sen sıradan bir takım olacağım avrupa olsa da olur olmasa da olur dersen yerinde sayar durursun anladın mı?[/B]

[COLOR="Blue"]ikincisi futbolcu elbet hata yapr şanssızlık şu bu olur ama volkan oynadığı ilk maçta da güven vermedi yediği frikik golu komediydi ayrıca bu maçta yediği ilk gole bakın oradaki hatasına ne demeli peki?[/COLOR][/QUOTE]

YAHUU AYNI HATAYI CHELSEA NIN 9 MILYON AVROLUK KALECI PETR CHEH DE YAPTI NE ALAKASI VAR FUTBOLUN CILVESI BU AYNI HATAYI PETKOVICDE YAPARDI KASILYASDA YAPARDI BUNUN BIR OLCUSU YOK KI FUTBOL HATALAR OYUNU BU GUN BIZ HATA YAPARIZ VOLKAN YAPAR YARIN ONLAR YAPAR

DOGU_BEY 21.07.2008 01:17

[QUOTE=Divriği58-;389943]YAHUU AYNI HATAYI CHELSEA NIN 9 MILYON AVROLUK KALECI PETR CHEH DE YAPTI NE ALAKASI VAR FUTBOLUN CILVESI BU AYNI HATAYI PETKOVICDE YAPARDI KASILYASDA YAPARDI BUNUN BIR OLCUSU YOK KI FUTBOL HATALAR OYUNU BU GUN BIZ HATA YAPARIZ VOLKAN YAPAR YARIN ONLAR YAPAR[/QUOTE]

[B]abi haklısın da sen bu kıyası chech le yapamazsın o adam yeri geldiğinde harikalar da yaratmıştır ama ben diyorum volkanı seyetttiğimiz ilk maçta da bu maçta da güven vermedi yani bu ağırlığı kaldıramaz hatırlarsan daum fenere almanyada yılın kalecisi seçilen robert enke yi getirmişti ne oldu sonuç fiyaskoydu ayrıca 3.ligde iken gelecek vadettiği söylenen tuna diye bir kalecimiz vardı ne oldu? yok anlaycağın iyi kaleci kendini 1 maçla belli eder duruşuyla çıkışlarıyla sinyali verir volkan daha ilk maçta kurdurduğu barajla sinyali vermişti bence[/B]

MustafaParlak 21.07.2008 02:13

BEN LİSELİYİM.BEN HİÇ BİR MAÇA GİTMEDİM.VOLKANA ÇOK KÖTÜ DEDİM.AYIPTIR SORMASI NE KAYBETTİM.BÜLENT HOCA VOLKANI OYNATMIŞ TAMAM AKINI OYNATMAMIŞ O ZAMAN GEÇEN SEZON HARİKALAR YARATAN TAKIMIN MAÇLARINA BAK AKIN VE PETKOVİÇ KALEDE OYNAMIŞ SONUÇ BUNDA BÜLENT HOCANIN EMEGİDE VAR BUGÜN GELİP ADAMI ASIYORSUN KESİYORSUN AMA BU SENE ŞAMPİYON YAPAR VE KALEDE VOLKAN OLURSA O ZAMANDA BİTARAFINA VOLKANI Bİ TARAFINADA BÜLENTİ KAZITIRSIN.BEN 7 YAŞIMDA EVDEN KAÇIP BURSA DEPLASMANINA GİTTİM.CUMA ÇIKIŞLARINDA SİVASLI ARKADAŞLARIMI TOPLAYIP SİVASSPORLU YAPTIM.HERKEZ SARI-KIRMIZI, SİYAH-BEYAZ, SARI-LACİVERT FORMA GİYERKEN BEN KIRMIZI-BEYAZ FORMAMLA DOLAŞTIM.3.SINIFTA SİVASSPOR DİYE SOKAKTA TEZAHÜRAT YAPARKEN DAYAK YEDİM.DARDANEL SPOR MAÇINDA POLİSİN JOPUYLA ELİM KIRILDI.12 YAŞIMDA TELEFONUMU SATIP MANİSAYA MAÇA GİTTİM...HE PİŞMANMIYIM YİNE GİT DESİNLER KAÇ DESİNLER YAPARIM.SEN ORTAOKULDA İSTERSEN TRİBÜN REİSİ OL.BEN MANİSADA STADDA ARKADAŞLARIMLA YATTIM.BURDA KENDİNİ ÖVMEYE GEREK DUYMUYORUM İSTERSELER BENİ BU SİTEDEN ATSINLAR SÖYLÜYORUM.İNSAN YAŞIYLA DEGİL YAŞADIKLARIYLA BÜYÜR.GELGELELİM BUGÜNE ŞİMDİDE BANA BELKİ ZORDA OLSA BİR YÜK VERİLDİ İSTANBUL LİSELİ YİGİDOLAR OLUŞUMU BAŞKANLIGI KALDIRABİLİRMİYİM ALLAH BİLİR.ŞİMDİ BURDA İSTEDİGİN KADAR LAF YAP BAK SÖYLÜYORUM EGER BİRGÜN STADDA KARŞIMA ÇIKARSAN ALLAHIMA YEMİN OLSUN ORDA SENİ DÖVMEYEN SİVASLI DEGİL. BU SİTEDE SAYGISIZLIK YAPTIGIM İLK VE SON İN SANSIN...:mad:

MustafaParlak 21.07.2008 02:19

HE BUARADA SEN BÜYÜKLÜGE AŞIKSAN BEN İSTEMEM ÖYLE BÜYÜKLÜK BANA YETER 3.LİG NE YILDIZ İSTERİM NE BİLET O ARMAYI YİNE SEVERİM.DESELER AMÖTÖRE DÜŞTÜK GEL 3.BÜYÜKLERDEN BİRİNİ TUT O ZAMAN O ADAMI İMANI GEVRİYİNCEYE KADAR DELİRTİR SOKAKLARDA SİVASSPOR DİYE BAGIRTIRIM BUNU YAPTIM Bİ DAHADA YAPARIM...

Dark Force 21.07.2008 03:08

-->: BU KALECİYLE BU KADAR!!

[B]Gönderilmesi dahi gündeme gelen bir oyuncu ilk 11 de yer alıyor...
Ama futbolda böyle şeyler vardır...kaleci şanssızlığı diyip geçelim
Sonuçta bilerek yemedi o golleri adı üstünde hata...yerden yere vurmaya gerek yok....yiğidoya yakışmaz...[/B]

avensis 21.07.2008 07:31

Milli Takımımız'ın sorunu da aynı. Euro 2008'de hep beraber izledik kalecilerin ne kadar boş olduğunu.

Kimse kusura bakmasın ama bizim memleket kaleci yetiştiremiyor. Milyon dolarlık Fenerbahçe bile kalecilerinden çektiğini kimseden çekmedi. Milli takım Aurelio ve Kazım'ı yaptığı gibi yabancı bi kaleci bulup Türk yapacak ki takım rahat oynasın.

Sivas da yabancı bi kaleci bulur umarım. Eğer teknik direktör elindekileri kullanmak için ısrar ederse yandık. Bizim kalecilerimizle olmuyor arkadaşlar, gördük işte :(

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:55.