![]() |
--->: YİĞİDO`DA KART ŞOKU!!
mehmet yıldız biraz dinlensin hoca faruk a yer verir umarım faruk iyi topçuforvette sıkıntı çekmeyizorta saha daha çok çalışmalı.defansın işide zor ancak başaracak gücümüz var.
|
-->: YİĞİDO`DA KART ŞOKU!!
Mehmet Yildizin yoklugunda Cvetkov olurdu, ama onun da gitti mi gitmedimi bilmiyoruz. Ikinci yarida ise Tum girer ve insallah biz maci deplasmanda alacagiz.
|
kardeş ne derseniz iyin bence mehmet yıldız bu takım için bi forvetten fazlası adam da nasıl bi hırs varsa düşünce yerdeyken bile top alıyo arkadaslarına kazandırıyo bence 4/4 lük bi oyuncu o olmadan sivasın şansını çok görmüyorum ama zaten bu maçta pek iyi oynamadı.faruk belki onun yerine daha ii işler yapabilir..herve tum bence böyle devam ederse 18 kişilik kadroya bile giremez... abdurrahman la hayrettin biraz daha sağlam basmalılar yere çalım atıp hemen düşüyolar ... sergio çok klas bi oyuncu bence de onu mutlaka oynamalı..ohakeme gelince Allah belasını versin güzelim takımın moralini 0 ladı abdurrahmanı kaç kere düşürdüler yinede kart vermedi ne diyeyim Allah tan bulsun
|
[B]tur atlamak artık iyiden iyiye zorlaştı
açıkçası ben artık uefa yı düşünmüyorum benim düşündüğüm süper lig surda kalmış 1 ay ve takım dökülüyor,önlem alınmazsa ligde de geçen seneyi mumla ararız YÖNETİM VE BÜLENT HOCA DUYUN BU SESİ!!!![/B] |
-->: YİĞİDO`DA KART ŞOKU!!
BÜLENT HOCA DÜŞÜNÜR BİŞEY SİZ YORULMAYIN
............... |
[QUOTE=Divriği58-;391422]mehmete verdiği sarı kart cok ucuzdu **ne hakem adam onurun yuzunu yarıyodu sarı bıle vermedı bızım her pozısyonumuza kart verdi[/QUOTE]
katılıyorum size hakem maçı batırmıştı zatenn hepsi gereksız kartlarrrr gösterdi.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38. |