![]() |
--->: FOTOMAÇTAN SİVASSPOR POSTERİ
her görrdüğüm duvara astım astırdım posteri alem büyük takım görsün yemişim dört büyükleri
|
beğenmedim ben
niye kuşe kağıda yapmıyorlar gardaşım!!! adam olsunlar!! istabul yalaklığını bıraksınlar! bizede ayrı köşe versinler! |
[QUOTE=TheSivasspor58;395217]beğenmedim ben
niye kuşe kağıda yapmıyorlar gardaşım!!! adam olsunlar!! istabul yalaklığını bıraksınlar! bizede ayrı köşe versinler![/QUOTE] gardaşlar gelin fotomaça tepki gösterelim İstanbulda miting düzenleyelim Kangallarımızla basalım fotomaçı Bak nasıl özel sayfa ayırırlar bize |
poster dedikleri bu muydu yani :S
bildiğimiz gazete sayfası. 15 gün içinde solup gidiyo böyle posterler. :confused: keşke bizede kuşe kapıtta verseydiler. |
[QUOTE=astaravisa;395226]poster dedikleri bu muydu yani :S
bildiğimiz gazete sayfası. 15 gün içinde solup gidiyo böyle posterler. :confused: keşke bizede kuşe kapıtta verseydiler.[/QUOTE] gardaşım gel miting yapalım basalım fotomaçı |
fazla film izliyosun sen kardeşim be :):)
|
[QUOTE=astaravisa;395226]poster dedikleri bu muydu yani :S
bildiğimiz gazete sayfası. 15 gün içinde solup gidiyo böyle posterler. :confused: keşke bizede kuşe kapıtta verseydiler.[/QUOTE] haklısın gardaş ******** bu adamlar satılmış insanlar hiç özenmemişler yaparken öyle yapmış yayınlamışlar |
Özel sayfa istiyoruz gerçekten ;)
|
Ben o sayıyı kaçırdım arkadaşlar.Elinde fazla olan varmıdır?
|
paylaşım için saol SİVASSPOR.......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:08. |