![]() |
--->: Otopark Yapımına Başlandı
[QUOTE=titizyiğido;394715]ulan atgeçmezli gene kendine tartışma yaratacak bi ortam bulmuşsun gene karıştırmışsın ortalığı helal sana yaw ulan 9 köyü birbirine takarsın valla:D:D:D:D[/QUOTE]
önyargılı olma :) ben sivassporumuz için yazıyorum buraya çekirdek yenmesin takıma destek verilsin diyorum yanlış mı konuşuyorum |
ne inatcısın sen ya.:confused: çekirdek yenmese ii diyoruz tamam . ama yeniyo napalım. adamın ağzından çekirdekleri toplayacak değilizyaaa :confused:
|
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394719]önyargılı olma :)
ben sivassporumuz için yazıyorum buraya çekirdek yenmesin takıma destek verilsin diyorum yanlış mı konuşuyorum[/QUOTE] bırak atgeçmezli ben biliyom senin nekadar kavgacı kişilik olduğunu bende çekirdeğe karşıyım ama daha güzel bi dille anlatabilirsin hainlikle suçlayarak değil hem senin gibi bi şair in ağzına bu tür kelimeler hiç yakışmıyo :D |
[QUOTE=astaravisa;394720]ne inatcısın sen ya.:confused: çekirdek yenmese ii diyoruz tamam . ama yeniyo napalım. adamın ağzından çekirdekleri toplayacak değilizyaaa :confused:[/QUOTE]
stada sokmasınlar çekirdeği bir b.ka yaramıyor zaten anca sivilce çıkartıyor hem yiyene zarar hem de takıma |
[QUOTE=titizyiğido;394721]bırak atgeçmezli ben biliyom senin nekadar kavgacı kişilik olduğunu bende çekirdeğe karşıyım ama daha güzel bi dille anlatabilirsin hainlikle suçlayarak değil hem senin gibi bi şair in ağzına bu tür kelimeler hiç yakışmıyo :D[/QUOTE]
ben senin bildiğin şairlerden değilim idolüm neyzen tevfik oku bakalım onu biraz ben onun yanında ahlak timsali kalırım :) |
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394723]ben senin bildiğin şairlerden değilim
idolüm neyzen tevfik oku bakalım onu biraz ben onun yanında ahlak timsali kalırım :)[/QUOTE] demek çok ahlaksız bi adammış niye bukadar ahlaksız bi adamı kendine idol seçtin .İdolünü değiştir bence |
[QUOTE=titizyiğido;394724]demek çok ahlaksız bi adammış niye bukadar ahlaksız bi adamı kendine idol seçtin .İdolünü değiştir bence[/QUOTE]
şiirlerini oku ondan sonra yorum yap |
OOooo arkadaşlar lütfen sakin olun yakışıyor mu size.Bak böyle yapmaya dvm ederseniz resim falan eklemem ona göre. Lütfen birbirimizin düşüncelerini-duygularını ve yorumlarımızı yazalım öyle lafla küfürle falan filan hiç yazmayın....Lütfen sakinn.....Bu arada az sonra stada gitcem ve son haliyle resimleri sizler için çekip ekleyeceğim ama yarın ekleyebilirim...İnşallah o zmn a kadar sabırlı olursunuz.Neden yarın diyorsanız çalışıyorumda...
|
[QUOTE=ATGEÇMEZLİ;394727]şiirlerini oku ondan sonra yorum yap[/QUOTE]
kardeş benim için sanat her zaman ikinci planda kalır önemli olan ahlak tır bu adama ahlaksız yakıştırmasını sen yaptın |
[QUOTE=titizyiğido;394732]kardeş benim için sanat her zaman ikinci planda kalır önemli olan ahlak tır bu adama ahlaksız yakıştırmasını sen yaptın[/QUOTE]
aynı fikirde değiliz konu dışına çıkmayalım otoparkımız hayırlı olsun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:06. |