![]() |
--->: taraftar kartı istiyoruz..
Taraftar kart alana dürüm bedava.... :)
|
[B]İnş Olur Burakova Kardeş Kutluyorum..
Böyle Bir Konu Açarak Bizimle Paylaştığın İçin..[/B] |
[QUOTE=fatih_bm;399229]Taraftar kart alana dürüm bedava.... :)[/QUOTE]
[B]O Zaman Sivasta Dürüm Faciası Olur.. Taraftar Değil Dürüm Gençlik Olur..[/B] |
bencede taraftar kart olanlara ayrıcalık tanınabılır bu taarftar kart projesi bian önce devreye sokulmalı
|
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;399230][B]İnş Olur Burakova Kardeş Kutluyorum..
Böyle Bir Konu Açarak Bizimle Paylaştığın İçin..[/B][/QUOTE] sağolasın gardaş.. şu okul bir bitsin elim para tutmaya başlasın adımı daha çok duyacaksınız sivasspor'da inşallah.. |
[B][COLOR="Green"][QUOTE=burakkova;398118]taraftar kartı istiyoruz.. hem kulübe gelir sağlanır.. hem de kimin gerçek yiğido olduğu belli olur. çoğu kişi lafa gelince varım ama icraata gelince yok. böyle birşey yapalım kim var kim yok görelim..[/QUOTE]
kardeşime katılıyor ve bende istiyorum... ve taraftar kartı olmayanlara bilet veremeyebilir bu neden zorunlu kılınır... [COLOR="Navy"]Fenerbahçe 146 bin[/COLOR] taraftar kartı sattı. [COLOR="Purple"]RealMadrid[/COLOR] i bile geçtiler... neden olmasın...[/COLOR][/B] |
[QUOTE=burakkova;399233]sağolasın gardaş.. şu okul bir bitsin elim para tutmaya başlasın adımı daha çok duyacaksınız sivasspor'da inşallah..[/QUOTE]
benimde şu okul bitsin benide çok duyarsınız... SİVASSPOR la... yaşım 17... ve 1 sene... |
[QUOTE=byfatih;399235][B][COLOR="Green"]
kardeşime katılıyor ve bende istiyorum... ve taraftar kartı olmayanlara bilet veremeyebilir bu neden zorunlu kılınır... [COLOR="Navy"]Fenerbahçe 146 bin[/COLOR] taraftar kartı sattı. [COLOR="Purple"]RealMadrid[/COLOR] i bile geçtiler... neden olmasın...[/COLOR][/B][/QUOTE] sağol gardaş.. inşallah olur.. sivas'ta olsam bu işle bizzat ilgilenecem ama denizli'den ancak bu kadar oluyor.. |
Bu konuya eğilmeliyiz.Taşıyalım cüzdanımızda gururla kartımızı.HEm avantajlarıda cabası.
|
çoğu esnaf nakit yardımdan kaçıyor.. bu taraftar kartına indirim yapsınlar.. öyle destek sağlasınlar.. destek vermeyenleri de teşhir ederiz. sivas'ta yaşayacaksın, ekmeğini yiyecek suyunu içeceksin, sivasspora yardım etmeyeceksin.. yok öyle...!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29. |