![]() |
-->: Sivasspor' a Gurbette Destek
Resimler cok güzel. Paylasim icin tesekkürler. Gitme imkanim olsaydi kesinlikle giderdim ama öyle bir imkanim yoktu malesef. Insallah seneye Almanyaya gelirler :D
|
--->: Sivasspor' a Gurbette Destek
[B]güzel bişey heryerde taraftarın olması[/B]
|
vallahi icim gitti orda olmak vardi
|
[B]- Zzrzrzrrrrrrrr[/B]
- Hayırdır inşallah bu saatte kim ki acaba ya ? [B]- Zrzrzrzrrrrrrr[/B] - Alo ? [B]- Acayip bir uğultu, gacır gucurlu sesler..[/B] - Alo ? [B]- bangır... gümbür...Ooooo...oleeee... [/B] - Hasbinallaaa... ya kardeşim kimsiiin ? [B]- La gardaş benim ben... Ben Rüştüüüüü[/B] - Hay Allah iyiliğini versin gardaş sen miydin yaa ? [B]- He gardaş benim...Oleee...ole ole oleee... Şampiyoooon sivaaaasss...[/B] - Neğdiyon gardaş, hayrola inşallah ? [B]- Gardaş şu anda maçtayız. Almelo karşısında 1-0 öndeyiz, son dakikalar, buralar yıkılıyo...[/B] - Belli gardaş belliiii :) [B]- Kırmızııııı...Beyaaazzzzz - Şampiyooooon... Sivaaasssss[/B] ... ... Rüştü gardaşımla o ortamdaki atmosfer nedeniyle, sağlıklı bir şekilde görüşemedik ama, zaten o da görüşmek için değil; oradaki coşkuyu benimle paylaşmak için aramış ve son [B]13 dakikayı[/B] maçı bana canlı dinletmişti. Öylesine mutlu olmuştum ki, hem takımımız [B]Avrupalı[/B] bir takımı [B]deplasmanda[/B] dize getiriyor, hem sitemizin kurucusu ve [B]ASİB [/B]Başkanı olarak takımımızı yalnız bırakmamışlar, gırlakları yırtılırcasına destek oluyorlar; hem de o andaki coşkuyu benimle paylaşıyor. Teşekkürler Rüştü gardaşım. Hele maçın son düdüğünü duyamadım bile. Birden trezahürat ve coşku zirveye çıkınca oradan anladım maçın bittiğini. [B]- Kırmızıııı...Beyaaazzzz - Şampiyooonn... Sivaaass - Oleeeeyyyy...oleeeeyyyy - Şen ola düğün şenolaaaaaaa...[/B] Garibim [B]Rüştü[/B] de benimle konuştuğunu telefonun açık olduğunu hepten unutmuş zaten. Sırf o coşkuyu yaşamak için ben de mahsus kapatmadım telefonu. Eşantiyondan [B]7 dakika[/B] daha dinledim :D [B]Rüştü Gardaş,[/B] fatura geldiğinde benim payıma düşeni söölersin ;) O coşkuyu yaşayanlara ve yaşatanlara teşekkürler. Hem telefondan, hem buradan paylaşım için teşekkürler... |
hay canıızı yeyim be hepinize sonsuz teşekkür
|
Cevap: Sivasspor' a Gurbette Destek
HATIRLAYAN VARMI BU MACI HIC UNUTMADIM ON SIRADAYIM ATLETLI IYI GORULMUYOR AMA KUCUKTUM OZAMAN
YIGIDOGENCLIK HOLLANDA |
Cevap: Sivasspor' a Gurbette Destek
SIMDI OLSA DESTEK VERSEK NERDESINIZ HOLLANDA DAKI YIGIDOLAR?\
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:26. |