SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Suç duyurusunda bulunsunlar... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20572)

altuntas58 03.09.2008 20:53

-->: --->: Suç duyurusunda bulunsunlar...

[QUOTE=üçyıldız58;407451]atalarımızzz evde yetişen dananın kıymeti olmazzz demişşşşş
biz sivaslılardaa kendii değerlerimizee sahipp çıkmıyoruzzz sivas için bu değerlerin en başındaa sivassporumuzz geliyorrrr.
ama malesef hala sivasımızdaaa istanbul takımlarınınn yalakalığını yapan formasını giyen hatta bu takımınn sivasdaki maçındaa pankart asan kansızlarrr bileee varrrr.
lafaa sözee geldinmii bizdenn milliyetcisi yokkk bizden vatanseveriii yokkk amaa bunlarr hepp lafdaaaa.
sivass için bir kıymetini bilemediğimizzz değerrdee sayın apdullatif şenerdii.
askeriyeee,chp,basın,medya,akp milletvekillerininn çoğu cumhur başkanı olarakk sayınn şeneri görürkenn sivaslıı birr destekk olmadıı .
apdullah gül cumhur başkanı oldu diyeee birr yerlerinee kına yakanlarr bilee olduu oh şener olmadı diyee sivasımızdaaa
meclise 4 akp 1 chp 1 bbp 6 milletveki gönderiyoruzzz nee hikmetsee bizz bunları en son seçimlerdee gördükk bir ikisi hariççç.
sayın şenerin yerinee 1.sıradann konulann şahıss meclisde 1 sefer konun önergesi vermişş oda sivas için değil milletvekili maaşlarınınn artması için soruyorumm sizee böylee bir milletvekilinden sivasaa nee hayırr gelirrr.
akp hukumetindee büyük yatırımlarrr hepp çevree illeree gidiyorrr bizz isee ağzımızı açtıkk bekliyoruzz senelercee bekleyipp gerii kaldığımızz gibii.
kafamızaa vuruluppp birer birer bütün bölgee müdürlüklerimizz elimizden alındıı oda yetmedi dikimevi gittii şimdi sivası koca birr köy halinee getirdilerrr.
nee garipdirkii dikimevininn gitmemesi içinn tekk çalışann çırpınann bülent uygun olduuu sankii sivas milletvekili o bu memleketinn çocuğuu o
elimizdee birr değerr kaldıı sayınn mecnunn başkan vakitini zamanını sivas için sivasspor için ayırıyorrr onudaa yıpratmak içinn medyası federasyonu satılmış kalemleriii iş başındaa lütfen son değerimizee sahipp çıkalımmm elinn iyisindenn kendii kötümüzz iyidirrr.
sahipsiz vatanın batması haktır sen sahip çıkarsan batmayacaktırr[/QUOTE]

[B]Kardeşimiz söylenebilecek her şeyi söylemiş teşekkürler[/B]

etzel1967 03.09.2008 21:26

--->: Suç duyurusunda bulunsunlar...

o zamanki tff yöneticilerinin bu eylemleri tck daki "görevi kötüye kullanma" suçunu oluşturmaktadır...bu eylem nedeniyle sivasspor mağdur olmuştur...hem suç duyurusunda bulunulabilir, hem de "tazminat" davası açılabilir...

YuNuSPaSa58 03.09.2008 21:30

yaw ASLında ßütün anadoLu takımLarı Liqden çekiLecek. LiqLer sadece İstanbuL takımLarı arasında oynanacak:mad: ondan sonra qörün curcunayı:mad: Ama ßizde o yürekte yok.:mad:

tiryakisivaslı 03.09.2008 22:17

TFF'den Ulusoy'a dava

[B][FONT="Arial Black"]
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, geçen sezon Trabzonspor ile Beşiktaş takımları arasında oynanan müsabakada ortaya çıkan yaş ihlaliyle ilgili başlattığı inceleme sonunda, dönemin federasyon başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri hakkında, "Görevin gereklerini yapmakta ihmal ve gecikme gösterdikleri" kanaatine vararak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Yönetim kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'de geçen sezon 20 Ekim 2007 tarihinde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında ortaya çıkan yaş ihlaliyle ilgili inceleme sonucu, ulaşılan belge ve bilgiler ışığında, ilgili bölüm yetkilisi hakkında idari soruşturma başlatılmasına ve soruşturma sonuçlanıncaya kadar yetkiliye görevinden el çektirilmesine karar verdi.

Yapılan açıklamada, "Yönetim kurulu, yaptığı inceleme ve değerlendirmenin sonucunda, dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun 257. maddesinin 2. fıkrası çerçevesinde, "Görevin gereklerini yapmakta ihmal ve gecikme gösterdikleri"' kanaatine vararak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmayı kararlaştırdı" denildi.

İTİRAZ
Sivasspor, 20 Ekim 2007'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta Beşiktaş'ın, müsabaka isim listesinde bulundurması zorunlu olan futbolcuları bulundurmadığını ve bu nedenle hükmen yenik sayılması gerektiğini, bunların yapılmamış olması nedeniyle de kendilerinin Turkcell Süper lig'de 3. olamadıklarını iddia ederek, uğradıkları zararın giderilmesi amacıyla Futbol Federasyonuna başvurmuştu.

Federasyon ise itirazların, zamanında yapılmamış olması nedeniyle Sivasspor'un başvurusunu reddetmiş, ancak konuyla ilgili inceleme yapılacağını duyurmuştu.

YAYIN GELİRLERİ DAĞITIM KRİTERLERİ
Bu arada, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında, Turkcell Süper Lig naklen yayın gelirlerinin dağıtım kriterleri de belirlendi.

2008-09 sezonundan itibaren uygulanmak üzere belirlenen kriterlere göre, naklen yayın gelirlerinin yüzde 11'inin, ligde şampiyon olan takımlara, şampiyonluk sayılarına göre, yüzde 35'inin 18 kulübe eşit olarak, yüzde 45'inin puan performansına bağlı olarak, yüzde 9'unun da ligi ilk 6 sırada bitirecek takımlara, sezon sonu ödülü olarak dağıtılacağı bildirildi. [/FONT][/B]

tiryakisivaslı 03.09.2008 22:18

--->: TFF'den Ulusoy'a dava

inşallah davayı kazanırlar sivasın hakkını verirler

etzel1967 03.09.2008 23:03

sivasspor kulübü, yapılan soruşturmanın safahatını izleyerek, dava açıldığında derhal davaya "müdahil" olmalıdır...çünkü suç nedeniyle doğrudan zarar görmüştür...

YuNuSPaSa58 03.09.2008 23:10

boşuna Nefes tüketmeyin.. Alamayız hakkımızı. ne kadar istesekte vermezler:(:(:(

SenSetik 03.09.2008 23:10

TFF'den suç duyurusu!
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, geçen sezon Trabzonspor ile Beşiktaş takımları arasında oynanan müsabakada ortaya çıkan yaş ihlaliyle ilgili başlattığı inceleme sonunda, dönemin federasyon başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri hakkında, ''Görevin gereklerini yapmakta ihmal ve gecikme gösterdikleri''' kanaatine vararak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Yönetim kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig'de geçen sezon 20 Ekim 2007 tarihinde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında ortaya çıkan yaş ihlaliyle ilgili inceleme sonucu, ulaşılan belge ve bilgiler ışığında, ilgili bölüm yetkilisi hakkında idari soruşturma başlatılmasına ve soruşturma sonuçlanıncaya kadar yetkiliye görevinden el çektirilmesine karar verdi.

Yapılan açıklamada, ''Yönetim kurulu, yaptığı inceleme ve değerlendirmenin sonucunda, dönemin Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri hakkında, Türk Ceza Kanunu'nun 257. maddesinin 2. fıkrası çerçevesinde, ''Görevin gereklerini yapmakta ihmal ve gecikme gösterdikleri''' kanaatine vararak, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmayı kararlaştırdı'' denildi.

-İTİRAZ-

Sivasspor, 20 Ekim 2007'de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta Beşiktaş'ın, müsabaka isim listesinde bulundurması zorunlu olan futbolcuları bulundurmadığını ve bu nedenle hükmen yenik sayılması gerektiğini, bunların yapılmamış olması nedeniyle de kendilerinin Turkcell Süper lig'de 3. olamadıklarını iddia ederek, uğradıkları zararın giderilmesi amacıyla Futbol Federasyonuna başvurmuştu.

Federasyon ise itirazların, zamanında yapılmamış olması nedeniyle Sivasspor'un başvurusunu reddetmiş, ancak konuyla ilgili inceleme yapılacağını duyurmuştu.

GokhanTurna 03.09.2008 23:21

Ulusoy için suç duyurusu yapıldı

[B]Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, eski federasyon başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunma kararı aldı.[/B]

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, geçen sezon Trabzonspor ile Beşiktaş takımları arasında oynanan müsabakada ortaya çıkan yaş ihlaliyle ilgili başlattığı inceleme sonunda, dönemin federasyon başkanı Haluk Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri hakkında, "Görevin gereklerini yapmakta ihmal ve gecikme gösterdikleri"’ kanaatine vararak, Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

[COLOR="red"][B]Soruşturma başlatıldı[/B][/COLOR]
Yönetim kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig’de geçen sezon 20 Ekim 2007 tarihinde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçında ortaya çıkan yaş ihlaliyle ilgili inceleme sonucu, ulaşılan belge ve bilgiler ışığında, ilgili bölüm yetkilisi hakkında idari soruşturma başlatılmasına ve soruşturma sonuçlanıncaya kadar yetkiliye görevinden el çektirilmesine karar verdi.

[COLOR="red"][B]Sivasspor itiraz etti ama...[/B][/COLOR]
Sivasspor, 20 Ekim 2007’de Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan maçta Beşiktaş’ın, müsabaka isim listesinde bulundurması zorunlu olan futbolcuları bulundurmadığını ve bu nedenle hükmen yenik sayılması gerektiğini, bunların yapılmamış olması nedeniyle de kendilerinin Turkcell Süper lig’de 3. olamadıklarını iddia ederek, Futbol Federasyonuna başvurmuştu. Federasyon ise itirazların, zamanında yapılmamış olması nedeniyle Sivasspor’un başvurusunu reddetmiş, ancak konuyla ilgili inceleme yapılacağını duyurmuştu.

[COLOR="red"][B]Yayın gelirleri[/B][/COLOR]
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında, Turkcell Süper Lig naklen yayın gelirlerinin dağıtım kriterleri de belirlendi. 2008-09 sezonundan itibaren uygulanmak üzere belirlenen kriterlere göre, naklen yayın gelirlerinin yüzde 11’inin, ligde şampiyon olan takımlara, şampiyonluk sayılarına göre, yüzde 35’inin 18 kulübe eşit olarak, yüzde 45’inin puan performansına bağlı olarak, yüzde 9’unun da ligi ilk 6 sırada bitirecek takımlara, sezon sonu ödülü olarak dağıtılacağı bildirildi.

[COLOR="Red"][B]Erzurumspor hükmen yenik[/B][/COLOR]
Yönetim Kurulu ayrıca, 31 Ağustosta Erzurum Cemal Gürsel Stadı’nda oynanması gereken Erzurumspor-Akçaabat Sebatspor TFF 2. Lig müsabakasında, Erzurumspor’un, lisansları ve müsabaka isim listesini ibraz edemediği gerekçesiyle, Futbol Müsabaka Talimatı’nın 27/C maddesi uyarınca hükmen yenik sayılmasına karar verdi.

burakkova 03.09.2008 23:25

--->: Ulusoy için suç duyurusu yapıldı

ilk yorum benden.. ağzıma bir çok şey geliyor ama olmaz şimdi.. hakkımızı yedi bir üst sırada olsak yaklaşık 3 milyon ytl daha gelirimiz olacaktı.. hakkımız haram olsun.. beter olsun ulusoy..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13.