![]() |
--->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
[B]Herkez kendini övüyor.Arkadaşlar başkalarını övelim :)[/B]
|
-->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
Dikkat cekende cok dikkat cekmeyende cok :D
|
--->: -->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
[B][QUOTE=TracyMcGrady58;408377]Dikkat cekende cok dikkat cekmeyende cok :D[/QUOTE]
Sende bir karar ver :D Hangisi ? [/B] |
-->: Sitemizde En Dikkat Çeken Üye...?
Benim en cok dikkatimi ceken üyeler kendi tanidigim ve tanistigim üyelerdir. Digerleriden zaten fazla dikkatimi ceken olmadi. Kücük bir liste isterseniz, buyrun :
GuNaY SivasLady Sweetgirl Cahar RECEP_YÜKSEL albina58 myway SONMEZ jakobieen Yigiter187 yigido_atilla YuNuSPaSa58 hele simdilik bu kadar, belki daha sonra bir eklenti olur :D |
[B][QUOTE=TracyMcGrady58;408475]Benim en cok dikkatimi ceken üyeler kendi tanidigim ve tanistigim üyelerdir. Digerleriden zaten fazla dikkatimi ceken olmadi. Kücük bir liste isterseniz, buyrun :
GuNaY SivasLady Sweetgirl Cahar RECEP_YÜKSEL albina58 myway SONMEZ jakobieen Yigiter187 yigido_atilla YuNuSPaSa58 hele simdilik bu kadar, belki daha sonra bir eklenti olur :D[/QUOTE] Kardeşimizi tebrik ediyoruz.Gerçekten örnek bir davranış ile herkeze örnek oldu.[/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;409636]
Kardeşimizi tebrik ediyoruz.Gerçekten örnek bir davranış ile herke[B]Z[/B]e örnek oldu.[/QUOTE] Eyüphan mesela şu an benim dikkatimi ilk çeken sen oldun.Türkçe'mizi güzel ve kurallarına uygun kullanmalıyız.Bu konuda toplum olarak çok daha hassas davranmalıyız. |
[B][QUOTE=ilker_8787;409646]Eyüphan mesela şu an benim dikkatimi ilk çeken sen oldun.Türkçe'mizi güzel ve kurallarına uygun kullanmalıyız.Bu konuda toplum olarak çok daha hassas davranmalıyız.[/QUOTE]
Ne yapsam olmuyor :D bende şaşırdım ne yapıcağımı [/B] |
[QUOTE=EyüphanAydın;409670]
Ne yapsam olmuyor :D bende şaşırdım ne [B]yapıcağımı[/B] [/QUOTE] "yapacağımı" ;)::D:D:D yazacaktın dimi:) |
[QUOTE=ilker_8787;409673]"yapacağımı" ;)::D:D:D yazacaktın dimi:)[/QUOTE]
[B] Biz Sivaslıyız bırakında Türkçemiz Farklı olsun..![/B] |
[QUOTE=lise!mustafa;409674][B]
Biz Sivaslıyız bırakında Türkçemiz Farklı olsun..![/B][/QUOTE] Yazı dilinde Sivas şivesi , İstanbul şivesi yoktur.Yazı dili birdir. ;):) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:17. |