![]() |
--->: TARAFTAR NEDEN OTURUYOR
[COLOR="DarkRed"][B]yeni oluşumdan bahseden arkadaşlar nerde yeni oluşum kuruyoruz yeni fakat saglam grup kuruyoruz diye sallıyorlarda o arkadaşlar nerde şimdi merak ediyorum[/B][/COLOR]
|
gruplar eksik kalıyor.. bir de amigo bence.. adamın biri geliyor ayağa yağa bütün stad yağa başka bişey bilmyiorlar.. büyük takımlardaki gibi bize de sağlam bir amigo lazım bence.. beşiktaşta alen var fenerde sefa var.. bizim de böyle bir tribün liderine ihtiyacımız var.. haksız mıyım arkadaşlar.???
|
bence hersey daa yenı mıllet hala sokta ınanmıyo takımına genclerın maca ılgı gostermesı lazım bence gencler artık su fos ıstanbul takımlarını tutmayı tamamen bırakmalı
|
Bizden çok iyi sinema seyircisi olur.Çıt dahi çıkarmayız,çıkan tek ses çekirdek yada patlamış mısırın sesidir.taraftar kültürü oluşmadığı sürece bu konuya daha çoook değineceğiz.Ama Bursa maçındaki destek hoşuma gitti gerçekten.
|
-->: TARAFTAR NEDEN OTURUYOR
[COLOR="Red"]TARAFTARIN DESTEK VERMEYE DEĞİL SADECE İZLEMEYE GELMESİ (TV İZLER GİBİ)
GRUPLARIN EKSİK KALMASI BAZI TARAFTARLARIN İZİN VERMEMESİ (YA OTURUN MAÇ İZLEYEMİYOZ) AMİGONUN YETERSİZ KALMASI[/COLOR] [COLOR="Purple"]yukarıdaki nedenlerden dolayı taraftarımız oturuyor ve susuyor tabi bunlardan daha önemli sebebler de var mesela ateşli taraftarlara sahip takımların tribünlerinde bu taraftar gruplarına maroton tribünü ayrılıyor bizim maraton tribünümüze baktığımızda artık yaşı kemale ermiş olarak gösterilen stada sadece müsabakayı izlemeye gelmek amacında olan kişiler mevcut dolayısıyla oturup susmak kaçınılmaz oluyor bence bu problemi çözmek önce yönetimin sonra da taraftar gruplarının işidir maraton tribünün tamamı ateşli bir gruptan oluşmalı ve grubun başında da çok iyi bir amigo olmalı grubunu yönetmeyi bilen bu işe gönülden destek veren bir amigo ben yigidogençlik grubunun bu işi başaracağına inanıyorum bu gruba destek verilmeli maddi manevi...[/COLOR] |
-->: TARAFTAR NEDEN OTURUYOR
EVET MARATONDAKİLER TEZAHÜRATLARI BİLE OTURARAK YAPIYORLAR
|
maalesef bu konu sivassporun kanayan yarası ve bu yara uzun süre kanayacağa benziyor
|
[B]Bazı arkadaşların bizans diye dalga geçtigi istanbul ekiplerine demedigini bırakmayan arkadaşlar bir onların yaptıgına bakın birde kendinize bakın stata tek ses çıkıyor o da maraton ve diger tribündeki çekirdek sesleri[/B]
|
[B]Taraftar demesek ? Seyirci desek yeridir.Taraftar takımın destekçisi takımın her zaman yanında olan.Takımının her zaman tarafında olandır.
Seyirci ise ' ÇIT ÇIT ÇIT ÇEKİRDEK ÇITLATAN ' maça gelip sadece seyir keyfini yaşayandır.[/B] |
bence taraftar bilincinin olmamasi bunun önüne gecmek icinde gelen yeni nesile bu taraftar bilincinin asilanmasi lazim bunun icin sivasta yasayan hemserilerimize cok is düsüyor ben gelecek nesilden umutluyum eger bunun üzerinde calisilirsa.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11. |