SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20869)

Yiğiter 21.09.2008 01:39

-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: Maçı Değerle

[QUOTE=TekBuyukEses;415073]O da mehmetin hatası diyelim :)[/QUOTE]

[B]geçen hafta bursa maçımızda bizim elle kesilen ve verilmeyen penaltımız görseydin sen de ne demek istediğimi anlardın..elle müdahele etmesi yüzde yüz golümüzü engellemişti,ama bugünkü penaltı da böyle bir durum söz konusu değil..[/B]

mmt26 21.09.2008 01:40

--->: -->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=Yiğiter;415066][B]penaltı pozisyonu için konuşuyorum..hani ortayı yaaprsın adamına top giderken eline falan çarpar ,ya da topu havada eliyle falan keser de cidi ciddi penaltı dersin..top zaten memedimdeymiş ...:)[/B][/QUOTE]

valla siz penaltıyı mehmet yıldıza sorun ceza alanından hızlı atağa çıkayım derken koluyla topu önüne aldı.. özettede tam ters açıdan verdiler pozisyonu kale arkası ve pilot kamera göremio temas anını .. eğer sizde bizim gibi 6-7 bin kişi olan açık tribunde olsaydınız o yağmura rağmen görürdünüz... gerçi benim buraya bunları yazmam sizi inandırır mı bilmem ama fener in maçını 20 dakka gösteren zihniyet bizim maçı 2 dakka ile geçmediği zaman 6 açıdan çekilmiş görüntüler olduğunda anlarız neyin ne olduğunu??? saygılar ve sevgiler febe maçında başarılar

Yiğiter 21.09.2008 01:46

-->: --->: -->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=mmt26;415076]valla siz penaltıyı mehmet yıldıza sorun ceza alanından hızlı atağa çıkayım derken koluyla topu önüne aldı.. özettede tam ters açıdan verdiler pozisyonu kale arkası ve pilot kamera göremio temas anını .. eğer sizde bizim gibi 6-7 bin kişi olan açık tribunde olsaydınız o yağmura rağmen görürdünüz... gerçi benim buraya bunları yazmam sizi inandırır mı bilmem ama fener in maçını 20 dakka gösteren zihniyet bizim maçı 2 dakka ile geçmediği zaman 6 açıdan çekilmiş görüntüler olduğunda anlarız neyin ne olduğunu??? saygılar ve sevgiler febe maçında başarılar[/QUOTE]

[B]penaltıya bişey demiyoruz ki ama sen de şu habere bir bakıversen!![/B]

[url]http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=44344[/url]

SenSetik 21.09.2008 01:47

--->: -->: --->: -->: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=sensetik;415074]diyelimki penaltı...

ama ondan önceki pozisyonda sizin futbolcunun ayağından balili topu tereyağından çeker gibi alıyor... en etkili silahımız kontraatağa çıkacağız...

o da ne!! faul veriyor hakem...
sonramı?

o faul kullanılıyor ve devamında prnaltı...

olayın özeti bu arkadaşlar...[/QUOTE]

benim derdim penaltı pozisyonu değil..
yukarıda yazdığım pozisyon...

bassguitar 21.09.2008 01:54

--->: Maçı Değerlendirelim

bu tür pozisyonlar mevcut olmaya devam edecektir.eskişehire lider takım izlettirdik:)

XXCakir58 21.09.2008 03:22

-->: Maçı Değerlendirelim

iste oldugum icin maci izliyemedim, ama hepsi kesin elinden geleni yapmistir, hepsi birer yildizdir.
Paylasim icin sagol.

sivaslitaner58 21.09.2008 10:16

bu sorular niye soruluyor anlamiyorum kim kotu hangsi daha iyidi yaw sivassporumu kotu etmek lagzim hic anlamiyorum bunu

furkancfc 21.09.2008 10:23

bence bursa maçındaki sivas yoktu eğer bursa maçındaki gibi oynasaydık eses 5 bile atardık.

byCERAN58 21.09.2008 10:29

[B][COLOR="Red"]Maçın yıldızı kimdi:[/COLOR][/B]
[B][U][COLOR="Red"] Maçın Yıldızı tabii ki , Mehmet Yıldız vede Musa Aydın
Maçın en kötüsü kimdi ?[/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR="Red"] Orta hakem, İlker Meral isimli zat-ı muhterem
Maçta göze çarpanlar [/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR="Red"]Daha ligin başı ama bir şekilde önümüzü kesmek için elinden geleni yapıyorlar. Bursa maçında verilmeyen penaltı ve gol.Es-es maçında, çok basit bir penaltı ve kırmızı kart..önümüzdeki hafta Fb maçında , hakemlerin sivasspor üzerinde ne gibi planları olacak.şimdiden merak ediyorum.
Ne gibi eksiklerimiz var [/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR="Red"]Tek eksiğimiz taraftar desteği ..özeleştiri yapmakta yarar var ..
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler [/COLOR][/U][/B]Bülent Hoca kazanan bir ilk 11'i değiştirip farklı 11'i sahaya sürmesi ilginç geldi bana. Tabi bu konuda tamamen insiyatif hocamızın elinde, bir bildiği vardır diyoruz.Ama o bildiği şey bizi ilk yarıyı yenik kapamamızı sağladı.Defans bloğu başarılı olduğu sürece,fazla oynamamak gerekli. Yediğimiz gol tamamen defans hatası.Golu atan özgür, tamamen demarke durumunda idi..

Es-es taraftarları için burda bir parantez açmak istiyorum.. Genelde hemen hemen tüm yorumları okudum.. Kendileri öve öve bitiremediler.Biz-şöyleyiz,biz böyleyiz diye .Geçen sene, Asya süperlig de iken. antalya-eskişehir maçını izledim..özellikle de meşhur es-es taraftarını izlemek için gittim. ama tam bir sukutu hayal yaşadım.. Taraftarında hiçbir iş yok... Söz konusu,türkiye'nin en guzel destek veren vede tezahurat yapan taraftarı ise Çarşıgrubu ile Ankaragucu taraftar grubudur. Adamlar tek kelime ile bu işin prof.ları vesselam.

Saygılarımla

Del Piero 21.09.2008 10:51

[QUOTE=YigidoKafaBozuk;414983][B][I]Maçın yıldızı kimdi?Federasyon

Maçın en kötüsü kimdi?İLKER MERAL

Maçta göze çarpanlar?İLKER MERAL

Ne gibi eksiklerimiz var?İLKER MERAL ın Fazlalıgı VArdı :mad::mad:[/I][/B][/QUOTE]

Çok güzel bir tespit yapmışın...

Birde eklenti olarak sözde anadoluculuk oynayan es es taraftarının çirkin küfürleri.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19.