SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20960)

konartr58 24.09.2008 22:02

--->: FENER MAÇINI SATTILAR MI DENİLMESİNİ İSTEMİY

ne fenere ne bgalatasaraya hiç birini yenilmemeiz lazım.sivas üzerindeki şaibeyi atması için bu gerekli.büyük olmak büyükleri yenmekten geçer.
sivas büyük takım olduğunu göstermeli.
ama korkuyorum.fikret ünsalın demeç verdiği maçlarda uğurundan mı nedir yeniliyoruz.inşallah bu kırılır.

ilker_8787 24.09.2008 22:05

Gereksiz bir açıklama bence.Maçı satmadık , satmayacağız demek ve o kelimeleri Sivasspor basın sözcüsünün ağzında duymak ne olursa olsun gerçekten çok üzücü.

[QUOTE]Din adamlarımız maça gitmeyi de memleket için görev sayıyorlar.[/QUOTE]
sözü zaten apayrı bir komedi.Fikret Ünsal'a yakıştıramadım açıkçası.

atukor58 24.09.2008 22:07

ya arkadaşlar sivas mac satmaz kafa bulandırıyorlar bence sivaspor gecen sene g.s ye de yenil di bjk yada yenildi neden onlara maç sattı denmiyo da fenere deniyo bunlar boş ve mide bulandıran laflar bu lafları çıkaranın kanından şüpe etmeli

YuNuSPaSa58 24.09.2008 22:15

Sivasspor. Türkiyede Futbol Kitabının yeniden yazılmasında Öncü. Geçen sene kaybettiğimiz Şampiyonluktan sonra bu sene işi dahada sıkı tutucakLardır. İnş. Yeneceğiz..

cücü baba 25.09.2008 00:01

[B][I]futbol maçlarının ne zaman spor ve ,temaşa olduğunu idrak edersek o zaman bu spekilasyonlar sona erer ama bunu herkesin idrak edebilmesi lazım maç yaklaşık 2 saat sürüyor ve bitiyor staddan çıkıp normal seyrine giriyor yaşantımız satadda olan orda kalırsa sorun kalmaz ama biz meraklı bir toplum olduğumuz için her şeyi didikliyoruz yazılı ve görsel basın başta olmak üzere bir dahaki maça kadar sürüp gidiyor bunun örnekleri çok çünkü bazı kesimler bu işlerden çıkar sağlıyor bunu önlemek lazım sanırım artık maç bittimi her şey o stadın içinde kalmalı...[/I][/B]

SenSetik 25.09.2008 00:34

[QUOTE=ilker_8787;417790]Gereksiz bir açıklama bence.Maçı satmadık , satmayacağız demek ve o kelimeleri Sivasspor basın sözcüsünün ağzında duymak ne olursa olsun gerçekten çok üzücü.

sözü zaten apayrı bir komedi.Fikret Ünsal'a yakıştıramadım açıkçası.[/QUOTE]

sana katılıyorum..ne gereği var bu açıklamanın şimdi...

kim ne derse desin biz kendimizi biliyoruz...

herkes görüyor her maçta oynadığımız futbolu..

bursayla oynadığımız maçların nerdeyse hepsini biz kazanmışız...bazı takımların bazılarına şansı tutmuyor..

o zaman gs de fb maçlarını satıyor dmektir...çünkü onlarda hiç yenemiyorlar...

memet24 25.09.2008 01:09

[QUOTE=ilker_8787;417790]Gereksiz bir açıklama bence.Maçı satmadık , satmayacağız demek ve o kelimeleri Sivasspor basın sözcüsünün ağzında duymak ne olursa olsun gerçekten çok üzücü.

sözü zaten apayrı bir komedi.Fikret Ünsal'a yakıştıramadım açıkçası.[/QUOTE]

gerçek ten sana katılıyorum..........

memet24 25.09.2008 01:38

--->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz

yendimiz zaman bu sözleri söylüyenler ne yapacak merak ediyorum.............

Dark Force 25.09.2008 01:39

-->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz

[B]Fenerbahçeyi kötü zamanında yakalıdık İnşallah yeneriz....iyi futbolla[/B]

nazimgulturk 25.09.2008 01:43

--->: Maç Satacak Kadar Şerefsiz Değiliz

inşallah bu maçı kazanıp güzel bir cevap veririz..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:49.