![]() |
-->: Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı Forvet
s.a aleyküm arkadaşlar bence fatih terim milli takımın başında oldugu sürece mehmet yıldız milli takımda oynamama kararı alsın
|
--->: Mehmet Yıldız Türkiye'nin Bir Numaralı Forve
yari sezonda mehmet yildiz diyelim ki üc büyükten birine giderse nolacak?
ben adim gibi eminim fatih hoca iste o zaman alacak mehmet yildizi ilk on bire... |
bend emiştim zaten fatih terim kadroya çağırsa bile oynatmaz diye
|
stad'a ayrı bi çekirdekçi köşesi yapmayı unutmasınlar en fazla 5 bin kişilik stad yeter bize takımımla gurur duyorum ama taraftarımızdan utanıyorum tek kelime o stadı isteyenece taraftar olmayı öğrenin seyirci değil taraftar olun seyirci ewdede izlerer maçları TONUSLU_58
|
napalım baskanım almayan adam almıyor işte
|
mehmet derhal bu adam diyorum eğer adamsa varken millilerin başında hemen açıklasın gitmeyeceğini milli takıma bu adam yüzünden millilerden soğar oldum
|
Mehmet Yildiz'in kalitesi ortada. Sivasspor icin cok önemli bir futbolcu. Forvet'de savasiyor, gol atiyor, gol attiriyor vs. Ama ne yazikki Milli Takim icin henüz yetmedi Fatih Terim sagolsun. Sadece bir macta Mehmet 90 dakika oynasin, inaniyorumki Fatih Terim ondan vazgecmez
|
fatih terimce Milli takimda oynamanin kurali 3 istanbul takiminda Forma giymekten geciyor !!! fatih hocada insallah milli takimi birakir yerine yabanci bir hoca gelirse o zaman Anadoluda futbol oynayan futbolcularin önü acilacak zamaninda piyontek hakani Bursaspordan milli takima alip Tanjuyu almadigini hepimiz biliyoruz... Futbolun F sinden anlamayan kendini Spor yazarlari zanneden zavallilar yav böyle seymi olur Tanju dururken hakanin ne isi var diyorlardi. Türkiye milli takimina damgasini vuran en büyük Futbolcu olarak tarihe gecti. Simdi hala hakanin alternativi yok kolay kolay gelmez diyorlar ama gözleri kör görmek istemiyorlar alin bakin Sivassporda oynayan Mehmet yildiz Türk milli takimini rahat 7-8 sene tasir ama bir görmeyen kendini begenmis Fatih terim efendi senin gibi hocaya yaziklar olsun.
|
Herhalde yani. haklisiniz baskanim, dediklerinize katiliyorum.
Paylasim icin sagol. |
ben fatih terimi milli takıma hoca DEĞİL koyun sürüsüne ÇOBAN YAPMAM SANKİ ONDAN BAŞKA ADAM YOKMU ertuğrul sağlam onun gibilerini cebinden çıkartır
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:49. |