![]() |
Ee Haadiii Hepsi Bumu
|
Aldiğim Iki Bileti De Başka Sivaslilara Verdim,görünen O Ki Topluluğu Sağliyamiycaz,kimse Ilgilenmedi....
Ben Pazar Sabah Kalkar Ilk Iş Stadin Yolunu Tutar,,,sivas Tribününe Girmek Için Gerekirse Karaborsa Da Olsa Alicam...ben Bireysel Olarak Maç Izleyemem,tutamam Gardaşim Sivasim Gol Attiği Zaman Mümkünü Yok ,,son Maçta Olimpiyatta Sahaya Atliyordum Heyecandan,,,şööööyle Aşiri Ilgi Olsa Topikte ,,ama Yok Hep Başka Konular Konuşuluyor,maça 1 Gün Kaldi |
Herkes
Evet Herkes Eski Açiğa
|
[b]Arkadaşlar bizde Sivastan geliyoruz...Bekle bizi İstanbul baban geliyor...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Arkadaşlar bizde Sivastan geliyoruz...Bekle bizi İstanbul baban geliyor...[/b][/QUOTE]
yolunuz acık olsunnnn ..... |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Arkadaşlar bizde Sivastan geliyoruz...Bekle bizi İstanbul baban geliyor...[/b][/QUOTE]
İNŞALLAH PUAN VE PUANLARLA DONERSINIZ YOLUNUZ ACIK OLSUN |
valla kardesim çok iyi oldu bu konuya degindigin ben bir haftadir yaziyorum gs eski açiktan aliyorum bende orayi ele geçirmemiz lazim herkes rahatlikla alsin ordan orda sivasli daha çok olacak
|
[b]Eski açık bu hafta Allah izin verirse BEYAZ diyecek...[/b]
|
vallahı alcaz dıyıp almamazlık etmeyın sakın kardesler tamammı?
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Eski açık bu hafta Allah izin verirse BEYAZ diyecek...[/b][/QUOTE]
[b]cok süper olacak desenize :D eski acık beyaz desene :D :D [/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:22. |