![]() |
--->: Estonya 0-0Türkiye
evet bon _kor bon fransizcada iyi anlaminda yaninada bizden bir kor ekledin mi olur iyi kor...ancak bukadar uyum saglar bu adamda bu rasistlik oldukca nice yetenekller hebba olur yaziklar olsun sana terim yuh be yuhhhhhh
|
--->: -->: Estonya 0-0Türkiye
[QUOTE=myway;426635][B]ispanya 5-0 turkiye... insallah rezil olup geliriz... izlemicem demistim vazgectim.. ispanya icin izlicem..:)[/B][/QUOTE]
FATİH TERİM YÜZÜNDEN DİYECEMKİ İSPANYA 5 TÜRKİYE 0 BENCE BU YORUMLA REZİL OLAN SENSİN FATİH TERİMİ SEVMEM AVUKATI DEĞİLİM AMA REZİL OLALIM 5 YİYELİM DİYENEDE ZAVALLI DERİM YAZIK DERİM DAHA ÇOK ŞEY DERİMDE GEREK YOK ARKADAŞIM SEN NASIL DERSİN REZİL OLALIM DİYE |
[QUOTE=sisortali;426621]Merak ediyorum elemelerde sevindirmediğimiz başka takım kaldı mı?
Benim hatırladıklarım San Marino, Malta şimdi de Estonya...[/QUOTE] Letonya var ßide unutma... AdamLar ßizi eLeyip Euro 2004'e kaLdıLar.. |
Yorum yapmayayım diyorum ama dayanamıyorum.
Şimdi Ersun YANAL'ın en ufak hatasında kellesini isteyen yalaka basın çıkarda İmparotore ne yapsın 13 eksikle ancak bu kadar oluyor derse şaşırmam. Valla ben saydım her iki takım da 11'er kişiyle mücadele etti. Ayrıca sen kendi takımında oynamayan adamları sahaya sürersen, yine küme düşmemeye oynayan takımların oyuncularından medet umarsan olacağı buydu. Hadi ilk dakikalarda yaptığın değişikliğe sözümüz yok ama maç gidiyor be adam. Soksana Mehmet Yıldız'ı. Kapak olmaktan korkuyorsun di mi. Çünkü Mehmet Yıldız çakarsa sadece Estonya'ya değil aynı zamanda sana da çakacak. Ama olur mu Koskoca İmparotereye laf söylenir mi. Basın toplantısı dinlemedim ama yine pişkin pişkin biz bu gruptan çıkacağız demiştir. Biz de bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Tek rakip olarak da seni görüyoruz. Ne zaman prenslerinden vazgeçip adaletli forma dağıtırsan, işte o zaman güzel günler bizi bekliyor. |
ben anlamiyorum, Mehmet Yildiz antremanda yeterince fatih terimin gözüne giremiyormu yoksa onu sevmiyormu. Bilmiyorumki Mehmet Yildiz ne yapti sana, ne ne ne ne. Birde ilk yazdigim mesajda ettigim küfürü yildizlamislar, keske dursaydi ya, ben biraz da olsa rahatliyorum.
|
-->: Estonya 0-0Türkiye
Rezillik ortada. Fazla sözede gerek yok, hersey ortada. Son 10 dakika oynaniyor mac 0-0 ve oyuncu degisikligi geliyor. Forvete ne ihtiyacimiz varki, 0-0 koruduktan sonra. Insan'da akil var mantik var ama Ugur Boral'i nasil oyuna alir ya. Hadi Mehmet'i almadin ona zit gidiyon. Kulübede baska forvet mi yoktu ? Düsündükce cinlerim tepeme cikiyor :D
|
[QUOTE=mrkz_abi;426672]FATİH TERİM YÜZÜNDEN DİYECEMKİ İSPANYA 5 TÜRKİYE 0 BENCE BU YORUMLA REZİL OLAN SENSİN FATİH TERİMİ SEVMEM AVUKATI DEĞİLİM AMA REZİL OLALIM 5 YİYELİM DİYENEDE ZAVALLI DERİM YAZIK DERİM DAHA ÇOK ŞEY DERİMDE GEREK YOK ARKADAŞIM SEN NASIL DERSİN REZİL OLALIM DİYE[/QUOTE]
aslında dogru dıyon gardaş mıllı takım bizim terımın degılki |
-->: Estonya 0-0Türkiye
[B]Bence milli takıma alexi nobreyi deividi kesin almalıyız. :)))[/B]
|
[QUOTE=Yiğiter;426687][B]Bence milli takıma alexi nobreyi deividi kesin almalıyız. :)))[/B][/QUOTE]
bence faydası oLur.. 10 Numara ve forvet eksikliğimiz var:D Alex Koşmuyor ama iyi top dağıtıyor. Deivid'in Kalitesi belli.. Nobre ßiraz daha uğraşsa 100'ler kLüßüne giricek:D |
[QUOTE=TracyMcGrady58;426684]Rezillik ortada. Fazla sözede gerek yok, hersey ortada. Son 10 dakika oynaniyor mac 0-0 ve oyuncu degisikligi geliyor. Forvete ne ihtiyacimiz varki, 0-0 koruduktan sonra. Insan'da akil var mantik var ama Ugur Boral'i nasil oyuna alir ya. Hadi Mehmet'i almadin ona zit gidiyon. Kulübede baska forvet mi yoktu ? Düsündükce cinlerim tepeme cikiyor :D[/QUOTE]
noLuyo lan cin min:D Hocamısın oLm sen:D şayet hocaysan Şu Fatih Terim'i İstifa ettirecek ßi ßüyü yapamazmısın :D:D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:18. |