![]() |
--->: Ankaragücü Maçının Yıldızı Kimdi?
Efsane geri döndü Balili..!!!!!
|
[B]takıma tam anlamıyla dönen baliliiii[/B]
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]ewt dün güsel bi galibiyet aldık ama göze batan baliliydi!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/FONT]
|
-->: Ankaragücü Maçının Yıldızı Kimdi?
[B]Bu hafta macın yıldzı balili kendisini tebrik ederim oynadığı güzel fubolla beraber attığı iki şık gol kendisini ön plana cıkarmaya yetti başarıların devamını dilerim[/B]
|
Kusura bakmayin ama macin yildiz kim diye ayirmak veya secmek belki bir futbolcuyu motive edebilir ama diger ter doken futbolcularmizi aksi yonde etkiler diye dusunuyorum.
cunki her mactan sonra macin yildizi genellikle forvetlerden seciliyor orta saha veya defanstan nadiren seciliyor peki topu forvete kadar kim tasiyor bence macin yildizi tum takim ve aslan yigido seyircileridir. |
[B]1- balili 2- ankaragücü taraftarı..[/B]
|
tartışmasız pini balili.............
|
[B]Tabiki de maçın yıldızı balili[/B]
|
[QUOTE=edebiyatisyen;428104]Maçın yıldızı ANKARAGÜÇLÜ taraftarlardır.İkinci takımım A.Gücü oldu.Hayırlı olsun.[/QUOTE]
Vatanımıza MiLLetimize HayırLı uğurLu ossun:D |
ben bişey soracam özellikle yönetici arkadaşlara bu skor tahmin yarışmasının sonuçlarını hesaplamak için özel bi program kullanılıyormu yoksa exceldemi yapıyorsunuz? Eğer exelde yapıyorsanız Allah yardımcınız olsun.Ben bu haftayı hesapladımda tam 4 saatimi aldı eğer problem olmazsa sonuçları atabilirim ama ufak tefek hatalar olabilir tabiki.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:22. |