![]() |
--->: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
çarşı herşeye karşıysa küfürede karşı olsun...
arkadaşlar şunu aklınızdan çıkarmayın beşiktaşın traftarı yok beşiktaşın holganları var... küfür etmek sadece onlara yakışır.. maç bitti stat boşalıyo hala beşiktaşlılar bize küfür ediyo..sonra ikitane vacak kadar velet galdi artık top toplayıcımıdır yıldız takım oyuncularımıdır bizim bulunduğumuz tribünün önüne gelmiş bize hareket çekiyo beşiktaşa bu yakışırr |
-->: --->: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
SIVASSPORú bjk macinda gostermis olduklari performanstan dolayi tebrik ediyorum.Yeni teknik adamla kendi sahalarinda ciktiklari ilk karsilasmada YIGIDO lar anadolu takimlarinin artik kolay lokma olmadiklarini gosterdiler hepsini alinlarindan opuyorum. istanbulun cagdas insanlari kusura bakmasin galibiyet zevki yasatamadik onlara tam tersi dua etsinler biraz sansli olsaydik hakem birazda adaletli yonetip tum ikili mucadelerde tercih hakkini bjk lehine vermeseydi bjk belkide yeni teknik adam aramak icin kollari sivayacakti kusura bakmayin istanbulun cagdas kulturlu vede ileri insanlari anadolunun bagrindan gelip size yatmadik YIGIDO bundan sonra sampiyon´lugun anadoludan gececegini gosterdi arkadaslar lutfen galayana gelmeyelim onlar kadar alcalmayalim zafere ulasmanin kurali inanmaksa biz inanalim YIGIDOLAR birgun mutlaka SAMPIYON olacaklar bu gun cok yakin onun icin bizans oyununa gelmeyelim tahriklere kapilmayalim SIVAS halki mert tir ne zaman ne yapacagini iyi bilir ama federasyon da haklida olsak bizden yana olmaz ve haklida olsak cezayi biz aliriz sahamiz kapanir derken bir puanin bile cok sey degistirdigi lig de takimimizi biz ANADOLU insani olarak bize yakisan sekilde destekleyelim biz YIGIDOYUZ kimseye boyun egmeyiz ama ortada kayirmacilik var bizans oyunlari var biz bunlara alet olmayalim onlarin yaptiklarini KINIYORUM ve sivasa ve sivas halkina ettikleri kufurleri kendilerine aynen IADE ediyorum
SIVAS LI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM |
yakışmadı bjk taraftarına bende ordaydım 3 büyükleri tutanlara söylüyorum aramızda onlar bize küfür ederken hoşunuza gidiyormuydu
|
[B][I]aNtİ ÇaRŞı AnTi İsTABULL DıYoRuMM..!!
NE KADAR ISTANBULDA OLMASAKTA ISTANBULUN YALAKASI OLMASAKTA ISTANBULLU OLMASAKTA YEDIGIM EKMEGE HAINLIK YAPMAYIZ.. ÇARŞININ HEPSI ISTANBULLU HAYIR BAYA BIR SIVASLI VARDIR.. AMA DIYECEK LAF BULAMIYORUM. AYAKKABISINI FIRLATANDAN NE TARAFTAR OLUR NE BIRSEY ODA UYGUN HOCAMIZA PARA BABALARI HEPSI HEPSINDE LISANSLI URUNLER VAR HER SEY SINIRSIZ ONLARA ONLAR HERSEY YAPAR DIYE LAF VAR AMA GUN GELECEKTIR GORECEKLERDIR. ANtİ ÇarŞıIIıIı[/I][/B] |
[QUOTE=davulcu;430651]çarşı herşeye karşıysa küfürede karşı olsun...
arkadaşlar şunu aklınızdan çıkarmayın beşiktaşın traftarı yok beşiktaşın holganları var... küfür etmek sadece onlara yakışır.. maç bitti stat boşalıyo hala beşiktaşlılar bize küfür ediyo..sonra ikitane vacak kadar velet galdi artık top toplayıcımıdır yıldız takım oyuncularımıdır bizim bulunduğumuz tribünün önüne gelmiş bize hareket çekiyo beşiktaşa bu yakışırr[/QUOTE] [B]mutlu kardesım herkez kendı coplugunde ötüyor.. ama gün gelecektır. sızın orada işittiğiniz küfürler sahiplerini bulacaktır..[/B] |
zaten hep anadolu takımları ilgi çeker böyle
|
Beşiktaş'ın yaptığı cezasız kalmamalı....
|
LİG UZUN BİR MARATON CUMA GÜNÜ OYNANA MAÇTA BJK TARAFTARININ YAPTIĞI TERBİYESİZLİK YANLARINA KALMAZ .BU REZİLLER DERBİ MAÇTA YAPMADIKLARINI BİZE KARŞI YAPTILAR EE 2.YARI BEKLERİZ SİVAS'A 2 ÖNMÜZÜE KATIP SIĞR SÜRÜSÜ GİBİ KOVALIYACAZ YİNE ..
|
nikinde bejeke yazan sivaslılara duyurulur...umarım utanır bizimkiler bejeke yalakalığı yapmaktan...bejeke taraftarına yakışan bir davranış sonuçta...fazla yadırgamadım...medeniyetin ortasında oturup zerre kadar nasip almamıştır bunlar...
|
Cevap: Bu Ne Hazımsızlık ! KINAMA
çarşının insanlık ile ne zaman alakası olduki şimdi bekliyorsunuz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:00. |