![]() |
--->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
[FONT="Arial Black"]karlar düşer
çığ oluruz coşarııız arman içiiiin stadlaraaa dolarııız yağmur yağar sel oluruz akarıııız SİVASAAA sırılsıklam aşığııız rüzgar eser kasırgayız yıkarııız engelleriiiiiiiiiiii hiç tanımaaaz aşarız günler geçeeer seviniriz ağlarııız zaferlereee bu şarkıyla koşarııız[/FONT][/FONT] |
-->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
[B]Taraftar deplasman dinlemez;) Antalya ya maca gidecek herkese simdiden tesekkurkler..Cumartesi sinav olmasa ben de gidecektim:([/B]
|
[FONT="Arial Black"][FONT="Arial Black"]Sen uyu ben deplasmana kacayim,
Yollarda inceden cigara sarayim, Sevgilim bu gece hic bekleme beni, Askindan da öte gelir SİVAS sevgisi[/FONT] ben sivas asıgıyım napıyım kızı sivasım varkenn[/FONT] |
[FONT="Arial Narrow"][FONT="Arial Black"]
Deli Diyorlar Bana Sevdim Seni Bir Kere Başkasını Sevemem Deli Diyorlar Bana Desinler Değişemem Ohhh degismem kimselere yigidoooooooooo[/FONT][/FONT] |
[FONT="Arial Black"]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!!
ASLA VAZGECMEYIZ SİVASIM SENDEN!! ________######________________ ______##########______________ _____#############____________ ____##############____________ ___#######______###___________ ___######________##__##_______ ___######____________###______ ___#####_____________######___ ___#####____________#######___ ___#####___________#######____ __#####____________######____ ___#####_____________######___ ___######____________###_##___ ____######_______#___##_______ ____#######____###____________ _____############_____________ ______##########______________ ________######________________[/FONT] |
[FONT="Arial Black"]avrupa fatihiymiş galatasaray galatasaraylıymış bütün doğanlar fenere yıldız girsin beşiktaşa ay sanada bizimkisi galatasaray tek büyük SİVASSPOR ögrenin bunuuu[/FONT]
|
[FONT="Arial Black"]
inandık size bu sene görmek isteriz şampiyonluklar içinde şampiyon olunca tüm Türkiye inleyecek en büyük SİVASSPOR diyeeeee nasıl arkadaslar<<<<<<<[/FONT] |
[FONT="Arial Black"]yağmurlu bir günde görmüşüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum be hayatın anlamı kırmızı beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki nasıl ama[/FONT] |
İSTANBUL YİĞİDO GENÇLİĞE DESTEK VERELİM KOYULHİSARLI YİĞİDO
|
Cevap: --->: !!!YiGiDoLaR bEkLeYiN!!!!
[B][QUOTE=YigidoGenclik38;433658][FONT="Arial Black"]yağmurlu bir günde görmüşüm seni
üstünde çubuklu formalar vardı bir anda tutuldum aşık oldum be hayatın anlamı kırmızı beyazdı ölümle yaşamı ayıran çizgi kırmızı beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki nasıl ama[/FONT][/QUOTE] ihtiyacimiz yokki bizim boyle calinti bestelere... Besiktasin tezahurati bu...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:48. |