![]() |
--->: Skor Tahmin Yarışması 8.Hafta ve Genel Puan
bu hafta maşaallahım var. bu haftakinde 2. olmuşum.
1. hamilton 47 2. gençyiğidoyunus 46 3. titizyiğido 41 genelde de 9. sıraya yükselmişim. 1. fuat58 270 2. yigido_furkan 255 3. myway 248 4. izmirliyiğido 245 5. yasin-58 245 6. oz.can 244 7. F. Şahin 244 8. ethembey 243 9. gençyiğidoyunus 242 10. ssk58 239 |
-->: Skor Tahmin Yarışması 8.Hafta ve Genel Puan D
[QUOTE=Thai;431523]benim bu haftanın sıralamasına neden puanlarım alınmadı !!!!!!!
boşa tahmin yapmayalım değerlendirmeye alınmayacaksak...........[/QUOTE] [QUOTE=Yiğiter;428574] [B]NOT:[/B] [COLOR="Red"]Tahminleriniz ilk maçın başlama saatinden 30 dakika öncesine kadar yapabilirsiniz..[/COLOR] [/QUOTE] [B]Umarım cevap olmuştur.[/B]............... |
Selamlar herkese , bu hafta 1.ciye 2.ciye ve 3.ciye ek puanlar verilmedi.Bu normalmi yoksa unuttunuzmu . Saygilarla.
Ben ama o 3 arasinda degilim :( Ama geliyorum usul usul tepelere.(1.nci haftayi tahmin edemedim :) ) |
Cevap: Skor Tahmin Yarışması 8.Hafta ve Genel Puan
191. veysel 120......................
|
-->: --->: Skor Tahmin Yarışması 8.Hafta ve Genel
[B][QUOTE=sabanoh;431632]Selamlar herkese , bu hafta 1.ciye 2.ciye ve 3.ciye ek puanlar verilmedi.Bu normalmi yoksa unuttunuzmu . Saygilarla.
Ben ama o 3 arasinda degilim :( Ama geliyorum usul usul tepelere.(1.nci haftayi tahmin edemedim :) )[/QUOTE] dostum ek puan olayi artik kaldirildi...sadece normal puanlarimizi aliyoruz...ilk haftadan beri verilen ek puanlar da silindi..[/B] |
--->: -->: --->: Skor Tahmin Yarışması 8.Hafta ve
[QUOTE=myway;431675][B]
dostum ek puan olayi artik kaldirildi...sadece normal puanlarimizi aliyoruz...ilk haftadan beri verilen ek puanlar da silindi..[/B][/QUOTE] ...................... Sagol ayrinti için ...................... |
benim durum kötü.. :D önümüzdeki maçlara bakacaz.. :D
|
[B][QUOTE][B]TURKCELL SÜPER LİGİ 8.HAFTA MAÇLARI SONUCU OLUŞAN HAFTALIK PUAN DURUMU
[COLOR="Red"]99. yigidomustafa58 19[/COLOR] GENEL PUAN DURUMU [COLOR="Red"]32. yigidomustafa58 218[/B][/QUOTE][/COLOR] bu hafta öldüm öldüm dirildim bu nasıl bir istikrar tablosudur kendime gelmem gerekir...[/B] |
Cevap: Skor Tahmin Yarışması 8.Hafta ve Genel Puan
lider oldum sonunda ......
insalllah devami gelir.. |
bu ne ya 13. olmuşum bu haftada her hafta geriliyorum :D ama maçlarda çok süpriz bitiyor ya kime versem tersi geliyor:) lig uzun maraton düzeltirim 5 hafta içinde içinde 3. olcam ;)
[COLOR="Red"]13. şafak58_35 233[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:28. |