![]() |
--->: 85. Yılımız Kutlu Olsun
[B]Bizi bugünlere getiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürke ve yoldaşlarına binlerce kez teşekkür eder Tüm Halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutlarım.[/B]
|
[B]Cumhuriyetimizin kuruluşunun 85. yılını en içten dileklerimle kutluyorum[/B]
|
[B]rahmetle anaraktan bu devleti bize bıraktığı için şükranlarımızı sunuyoruz Atamıza...[/B]
|
-->: 85. Yılımız Kutlu Olsun
kolay alınmadı bu topraklar her karışında bir şehit adımı
|
herkese kutlu olsunn senliklerde cok güzel gecti sivas halkına tesekkür ediyorumm soguk havada meydanı doldurdukları icinn
|
Cevap: 85. Yılımız Kutlu Olsun
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.
|
-->: 85. Yılımız Kutlu Olsun
Cumhuriyetimizin 85. yili kutlu olsun
|
[B]Bizi bölmeye çalışanlara inat,
Topraklarımızı helen 90 yıl önceki zihniyetle parçalamak isteyenlere inat, Senin açmış olduğun aydınlık yolu tekrar karanlık çağlara döndürmek isteyen zihniyetlere inat, Bu günkü gençlik halen senin gençlerin ATA'm. Sana inanan, seni seven, senin ne demek istediğini anlayan GENÇLİK, ATA'm... Sen rahat uyu, gelmene gerek YOK !...Gözün arkada kalmasın. Biz bu Cumhuriyeti 85 yıl yaşattık, daha ne 85 yıllar da, ilelebet yaşatacağız. Sen ve silah arkadaşların, şehitlerimiz nur içinde yatın ... Bu güzel Vatan'ı, kanımızın son damlasına kadar savunmaya yeminimiz, canımızı seve seve vermeye şehadetimiz var !... NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !.... Cumhuriyet'imiz ve bayramımız hepimize, ülkemize Kutlu Olsun !...[/B] . |
[B][COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyen`e[/COLOR]. [COLOR="Red"]85[/COLOR].Yılımız Kutlu Olsun.
100. Yıllarıda Görürüm İnş[/B] |
[QUOTE=SONMEZ;431712][B]Cumhuriyetimizin[/B] kuruluş yıldönümü kutlamalarında,
yaşanmış bu durumu hiç tasvip etmiyorum. İsminde [B]Cumhuriyet[/B] ibaresi bulunduran bir partinin, en büyük merci olan [B]Cumhurbaşkanlığı[/B] makamının ve devlet erkanının katıldığı ve [B]Miiletin Meclisindeki[/B] bu kutlamaları boykot etme lüksü olamaz...! Fikir ayrılığı olabilir, muhalefet olabilirsiniz,..vs ancak, [B]Cumhuriyet[/B] bizim ortak değerimizdir...! Bu ortak paydada [B]birleşmek[/B] yerine, [B]ayrışmak[/B] ve [B]boykot etmek[/B] hiç yakışmadı...![/QUOTE] Sitede görevi ya da yetkisini ne olursa olsun kimsenin siyaset yapmaması gerekli. Burası siyasi tartışma platformu değil. Konu hakkında senden faklı düşünüyorum ama cevap vermiyorum söyledğim nedenlerden dolayı. ayrı bir site kurulur, ya da siyasi tartışma yapılacak bir başlık açılır tartışılır ama bu site Sivasspor paydasında farklı görüşlerden olan insanların birleştiği bir platform yıllardır üyeyim bu siteye ve hiç böyle bir yazı ile karşılaşmadım lütfen özellikle herkesin (bölücüler ve Atatürk düşmanları hariç) ortak noktası olan Cumhuriyet bayramı kutlama başlığı altında siyaset yapmayın. Saygılar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |