SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   TSL/ Sivasspor - Konyaspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=21628)

muhsin koçak 12.11.2008 06:53

--->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

antalya maçındaki oyunumuzu:confused: baz alırsak işimiz kolay olmayacaktır diye düşünüyorum,aynı oyunu tekrarlarsak yenilgi kaçınılmaz.

konyahooligans 13.11.2008 15:06

Herkeze iyi günler diler iki takımada başarılar dilerim öncelikle

Arkadaşlar bugüne sivasspor sporla yaptığımız maçlardan (tsl) sadece 1 kere mağlubiyetle ayrıldık ben öyle hatırlıyorum en azından gecen senede aynı şekilde sivasspor üst sıralara oynarken bir galibiyet almıştık ve konyasporumuz yine kötü gidiyordu ve o maçtan sonra yükselişe geçti ve bu sezon evimizde sadece bir maç aldık ve deplasmaanda antalya,gaziantep,hacettepe maçlarını almış bulunmaktayız ama ne yazıkki kendi evimizdede denizli,b.b gibi maçlarıda 90+ larda yediğimiz gollerle yenildik şuna inanıyorum ki konyaspor deplasman galibiyetine sivasdada devam edecektir sivasspor antalyaspor karşısındaki gibi oynarsa rahat sivassı maglup ederiz.

Saygılar

Yiğiter 13.11.2008 15:57

-->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

[B]Şahsen Konya'ya hiç şans vermiyorum.İddia ediyorum en az iki fark atacağız.Sivas'ım kendi evinde ayrı bir ofansif oynuyor.[/B]

sinan-58 13.11.2008 15:59

-->: --->: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

[QUOTE=konyahooligans;436408]Herkeze iyi günler diler iki takımada başarılar dilerim öncelikle

Arkadaşlar bugüne sivasspor sporla yaptığımız maçlardan (tsl) sadece 1 kere mağlubiyetle ayrıldık ben öyle hatırlıyorum en azından gecen senede aynı şekilde sivasspor üst sıralara oynarken bir galibiyet almıştık ve konyasporumuz yine kötü gidiyordu ve o maçtan sonra yükselişe geçti ve bu sezon evimizde sadece bir maç aldık ve deplasmaanda antalya,gaziantep,hacettepe maçlarını almış bulunmaktayız ama ne yazıkki kendi evimizdede denizli,b.b gibi maçlarıda 90+ larda yediğimiz gollerle yenildik şuna inanıyorum ki konyaspor deplasman galibiyetine sivasdada devam edecektir sivasspor antalyaspor karşısındaki gibi oynarsa rahat sivassı maglup ederiz.

Saygılar[/QUOTE]

kardeş güzel konuşmuşsun ama geçen hafta antalyaya yenildik dün alanyayla berabere kaldık yani bu maçı kesin yenmeliyiz takımı bülent hoca toparlıyacaktır antalya maçından çok farklı olacak bu maç vede kazanan biz olacağız

antik58 13.11.2008 16:13

konyasporda encok goze batan futbolcu veyseldı sanırım bu hafta kart cezalısı bızım ıcın kolay olan mac bence dahada kolay olacak umarım havada ıyı olur.

mustafa_kavak58 14.11.2008 19:31

bu maci insallah kazaniriz antalyaspor yenilgisinden sonra ve alnyaspor la berabere kaldik hic iyi sonuclar alamadik son 2 macta insallah konyasporu yeneriz

furkan130 15.11.2008 08:43

Futbol bu sağı solu belli olmaz.Tabiki kaznmak isteriz.

Alios 15.11.2008 09:44

Cevap: TSL/ Sivasspor - Konyaspor

Ben Aliosman Kurban koyulhisar yukarıkale köyünden sivasspor umuzun 3-0 kazanacağından eminim sivasspora başarılar dilerim

SempaticH 15.11.2008 21:10

valla yenmemiz gereken maç bu maçları almamız lazım yoksa ilk beş hayal olur onun için alanya maçı falan hikaye inşallah top da bizi severde yeneriz konya bize her zaman ters gelen takım hayırlısı olsun bizim olsun

yigido_sampiyon 15.11.2008 21:20

2-1 sivas alır...

o golüde 90 da yeriz...valla içime öyle doğuyo...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:44.