![]() |
Cevap: Fener'in Gözü Sivaslılarda
oyarlarrrrr oooooo gözüüüüü :mad:
|
Bu Oyuncular Giderse Takim Coker Haberiniz Ola..!
|
yaw Kayseri gibi yapıcaz asLında.. İstanbuL'da bildboardlara afiş asıcaz koskocaman SATMIYORUZ diye.. ANca öyle anLArLar..
|
bunlar giderse ve [COLOR="Red"]yeri dolmazsa [/COLOR]2 sene sonra bank asyada oluruz...
|
mehmet yıldız giderse ben inanıyorum ki biter. gökhan ünal a bakın esamesi okunmuyor. mehmet yıldız daha çok konuşuluyor şuanada.ama elbette mecnun başkan da mehmetin hakkını vermeli ki gitmesin:
|
herkese öncelikle hayırlı bayramlar kesinlikle hayır bunun haberi haber yapılması bile takıma zarar bu kişiler takımın can damarı gönderilirse çok şey kaybederiz çoookkk:mad:
|
burdan mecnun odyakmaz başkanımıza sesleniyorum eyer sivasspor bu oyuncuları verirse bitmiş demektir
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]ben ilk başta yalan haber zannetim ama olimpiyata aziz yıldırımda gelmiş maçı izlemiş galiba mehmet yıdız gidici:confused::confused::confused:[/COLOR][/I][/B]
|
Sivasspor bu Futbolcular karsiliginda cok iyi ücret alacaklarsa sivassporu uzun yillar Birincilikte görmek istiyorsak, Klübün cikarlari ve verilen rakamlar sivassporu tatmin ediyorsa ben problem görmüyorum.önemli olan Alternativleri simdiden tespit edilmis olmasi !!!!!! Bülent hoca alternativlerinin hazir oldugunu Tv de söyledi yoksa klübün ayakta durma imkani olmaz.....
|
Cevap: ASLA !!!!!!!!!!!!!!!
[B]DEĞERLİ DOSTLARIM BAŞTA MÜBAREK KURBAN BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR NİCE BAYRAMLARA[/B]
DEĞERLİ DOSTLARIM EĞER SİVASSPORUN BELLİ BİR HEDEF İÇİN UĞRAŞIYORSA VE İYİ BİR ATMOSFERDE OLDUYSA NİYE BOZMAYA ÇALIŞILIYOR ? NE MEHMET YILDIZ,NE PETKOWİÇ NEDE MUSA AYDININ GİTMESİNİ İSTEMİYORUM.ÇÜNKÜ SİVAS İYİ YOLDA SİVASIN YOLUNU KESMEK İÇİN YAPILAN ORGANİZASYON VE BURADAN SİVAS YÖNETİMİNE SESLENEREK OYUNCULARIN SİVASDA KALMASI VE GÖNDERİLMEMESİ YÖNETİME YİNE SESLENEREK EĞER TARAFTARIN DESTEĞİNİ DAHA ÇOK İSTİYORSANIZ YOLA DEVAM ETMENİZ VE OYUNCULARI GÖNDERMEMİNİZİ İSTERİM. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:17. |