![]() |
Cevap: TSL/Gençlerbirlği - Sivasspor
[SIZE="4"][FONT="Arial Black"][/FONT][/SIZE][COLOR="Red"][/COLOR] 1 - 0 OLSUN Bizim olsun inş Alıcaz Lider Gidip Lider Dönecez!!!:)
|
ANKARADA Kİ YİĞİDOLAR LÜTFEN MAÇA.. YENİKENT ASAŞ STADININ UZAKLIGINI VE ULAŞIMINI BAHANE EDENLER,BU MAÇ 19 MAYIS STADIN DA VE ULAŞIMI ÇOK KOLAY.. ZİRVEYE OYNAYAN TAKIMIMIZI YALNIZ BIRAKMAYALIM VE DESTEKLEYELİM...
|
haydi liderin maçına arkadaşlar lideri karşılıyalım.
|
Şuan için ligin zirvesinde isek, bu maçı mutlak kazanmalıyız...Kazanacak güçteyiz...Geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluk bu yıl neden olmasın.. takımın tecrübeside arttı...Galatasarayı yendikmi ben inanıyorumki ŞAMPİYON SİVASSPOR...
|
Çok zorlu bir maç olsada Sivas'ımızın maçı alıp ilk yarıyı lider olarak tamamlayacağını tahmin ediyorum.
|
ALLAH'ın izniyle bu maçıda gs maçınıda alacağız. Bizi kimse durduramaz artık. Sakın oyunlara gelmeyelim mehmet yıldız ıda satmayalım. O biz elazım şampiyon olmamız lazım. Hiçbi sivaslının artık 2. liğe bile tahammülü yok. Kupa bizim olmalı olacakta yeterki inanalım. EN BÜYÜK SİVASSSSSSSSSS
|
Favori maçlardan daima korkmuşumdur. Tehlikeli bir maç.1-0 olsun bizim olsun.
|
Bu fırsatlar her zaman ele geçmez Sivassporun Zirvede durması demek sporla ilgili tüm dünya kanallarında yayınlanması kritiğiin yapılması Sivas'ın Sivaslının Türkiyenin reklamının yapılması demek.
Haydi Bülent hocam ve onun kahramanları şu maçıda alın gelin Liderliğin keyfini bize yaşatırken Şampiyonluk havasınada yavaş-yavaş girelim. HEPİNİZİN GEÇMİŞ MÜBAREK KURBAN BAYRAMI KUTLU OLSUN. |
arkadaşlar bu maçı 3-1 alacağız ilk yarıyı 2-0 önde bitirip,ikinci yarıda bir gol yiyip maçın sonlarına doğru gol atıp maçı 3-1 bitireceğiz. liderlik bize yakışır.
|
gençlerbirliği bence çok iyi ve ilk haftalara göre daha hırslı bir takım...buna rağmen akıllı ve sabırlı bir oyunla galip geleceğimizi düşünüyorum..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:12. |