![]() |
Cevap: Sivasspor 2 - 0 KV Mechelen
Yaş: 22 Mesajlar: 537 Thanks: 32 76 Mesajına 105 Kez Teşekkür Edildi. Tecrübe Puanı: 180 Cevap: Sivasspor 2 - 0 KV Mechelen -------------------------------------------------------------------------------- tebrik ediyorum ve başarıların devamını dilerim.bu sene şampiyon anadoludan bu sene şampiyon yiğido sivasspor __________________ YALAN BAŞKASI YALAN SİVASSPORDAN BAŞKASI YALAN.. |
inşallah en iyi şekilde değerlendririz bu hazırlık dönemini. tayfur daha çok genç. dün trt'de bülent hoca "daha yeni 19 yaşına girdi" dedi. henüz çok fazla şans bulamaması normal ama iki golle formda oldugunu da gösterdi. iki seneye kalmaz patlar bombamız inşallah
|
[B][COLOR="Red"]Kutluyorum bu takımı arkandadır. her zaman taraftar.[/COLOR][/B]
|
[B]mechelen takımını hemde yedek kadroyla yenmiş olmak yedek bandımızında kalitesinin göstergesidir.[/B]
|
Yeni Mehmet Yıldız geliyoooo (TAYFUR EMRE ) Güçlü fizigiyle güzel başarılara imza atıcak. Mechelen takımının oyun kalitesini bilmiyorum. Maçıda seyretme gibi imkanımız olmadı. Ama burda önemli olan yenmek degil teknigi görmek eksikleri görmek ona göre kadroyu ayarlamaktı. Maç boyunca iki devrede baskılı oynamışız. Umarım oyun taktigi uygulamalar Bülent hocamızı tatmin etmiştir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:58. |