![]() |
SİVASLI ARKADAŞLARINA
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Birincisi biz laz degiliz ikincisi senin yazdıklarını benim GERÇEK SİVASLI arkadaslarıma yani SİVASDA yaşayan arkadaslarıma okutsam sana okkalı bir küfür ederdi.İstersen sana bunu da kanıtlarım.Çünkü biz TRABZONLUYUZ!!!!
Biz de yalan yoktur.[/QUOTE] SİVASLI ARKADAŞLARINA GİT SENİN YAZDIKLARINIDA OKUT LAZ KAFA EĞER YİNE SENİ DESTEKLERSE O ZAMAN ONLARIDA KENDİNE BENZETMİŞSİN DEMEKTİR |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Bizi karambole yendiniz.Madem bizi yenecek kadar kuvvetlisiniz neden gsyi de yenmediniz neden korkak top oynadınız o maçta siz sanıyorsunuz ki biz TRABZONU yenersek birileri bize birşeyler verecek.Unutmayın bizim sampiyonlugumuzu elimizden alan yarın aynı şeyi size yapacak bunun en büyük örnegi gaziantepspordur o 4-3lük maçtır bunları unutmayın ama sizin içinizde gerçek sivassporlu yok kadar az çogunuz istanbul takımlarını tutarsınız bu yüzden bu yazdıklarımı anlamazsınız
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE] Arkadaşım,biraz daha terbiyeli ol..Ortada bir alınteri kazanılan bir maç var.Burdakilerinde hepsi herseyiyle SİVASLI..O G.S yide F.B yide BJK yide Sivas 4 Eylül de yenecek gucumuz var cok sukur..Kabullenemedigin nedir ki..... Bizde SİVASLİYIZZZZZZZZZZZZZZ.......O kadar..... |
[QUOTE=Ozancan]Arkadaşım,biraz daha terbiyeli ol..Ortada bir alınteri kazanılan bir maç var.Burdakilerinde hepsi herseyiyle SİVASLI..O G.S yide F.B yide BJK yide Sivas 4 Eylül de yenecek gucumuz var cok sukur..Kabullenemedigin nedir ki.....
Bizde SİVASLİYIZZZZZZZZZZZZZZ.......O kadar.....[/QUOTE] Arkadasım ben neden bizi yendiniz demiyorum ki neden gsye karşı 90 dk savunma yaptınız atak oynamadınız diyorum atak oynasanız gsyi yenerdiniz çünkü adamların savunması kötüydü ama nedense o maçta yapmadıgınızı bize yaptınız buna anlam veremedim ben.Ayrıca Biz de Silahların Cenneti Mafyalar kenti TRABZONLUYUM var mı itirazın :) |
[QUOTE=eren1]SİVASLI ARKADAŞLARINA GİT SENİN YAZDIKLARINIDA OKUT LAZ KAFA
EĞER YİNE SENİ DESTEKLERSE O ZAMAN ONLARIDA KENDİNE BENZETMİŞSİN DEMEKTİR[/QUOTE] Ya git işine İDİYOT Beyinli yazdıklarımı okumadan yorum yazıyorsun.İlk önce oku anla sonra yaz. |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Arkadasım ben neden bizi yendiniz demiyorum ki neden gsye karşı 90 dk savunma yaptınız atak oynamadınız diyorum atak oynasanız gsyi yenerdiniz çünkü adamların savunması kötüydü ama nedense o maçta yapmadıgınızı bize yaptınız buna anlam veremedim ben.Ayrıca Biz de Silahların Cenneti Mafyalar kenti TRABZONLUYUM var mı itirazın :)[/QUOTE]
Madem oyle 22 yıldır nerede Trabzonspor? Hangi sampiyonlugu almıs 22 senedir? Mafyalar kenti olmakla ovunen senin gibi bir zavallıya baska ne denirki.....Aferin devam et bu kafayla.... |
MAFYA MI
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Arkadasım ben neden bizi yendiniz demiyorum ki neden gsye karşı 90 dk savunma yaptınız atak oynamadınız diyorum atak oynasanız gsyi yenerdiniz çünkü adamların savunması kötüydü ama nedense o maçta yapmadıgınızı bize yaptınız buna anlam veremedim ben.Ayrıca Biz de Silahların Cenneti Mafyalar kenti TRABZONLUYUM var mı itirazın :)[/QUOTE]
GERÇEK YÜZÜN ÇIKTI ORTAYA BIRAK BURDAKİLERE İNSANLIK CENTİLMENLİK DERSİ VERMEYİ EN BÜYÜK MAFYA BENİM 23 YAŞINDA BEKARIM EVDEN Bİ ÇIKARSAM 3 SENE SONRA EVE DÖNERİM AMA KARŞIMA DİKİLEN KENDİNİ YOK SAYAR |
[QUOTE=Ozancan]Madem oyle 22 yıldır nerede Trabzonspor? Hangi sampiyonlugu almıs 22 senedir? Mafyalar kenti olmakla ovunen senin gibi bir zavallıya baska ne denirki.....Aferin devam et bu kafayla....[/QUOTE]22 sene çok dimi evet 22 sampiyon olamıyoruz ya da olmamıza izin vermiyorlar 92 de izin vermediler 96 da izin vermediler 2004 de izin vermediler en son 2005 de izin vermediler fener maçını hatırlatıyım sana ama belki fenerlisindir bu yüzden anlamazsın.Ayrıca Mafya kenti olmakla her zaman övünürüm çünkü ülkemizde adaleti bazen mahkemeye bırakmıycak kendi aranda bir mahkeme kuracaksın biz de bu yüzden Mafyalarımızla Silahlarımızla övünürüz övünmeye de devam edecez.
GURBETÇİ GENÇLİK |
[QUOTE=eren1]SİVASLI ARKADAŞLARINA GİT SENİN YAZDIKLARINIDA OKUT LAZ KAFA
EĞER YİNE SENİ DESTEKLERSE O ZAMAN ONLARIDA KENDİNE BENZETMİŞSİN DEMEKTİR[/QUOTE] [b]BAK EREN KARDESIM ÖYLE LAZ KAFA FALAN DİYE YAZMA TRABZON BİZİM KARDE TAKIMIMIZ BİZ SİVASLILARA YAKISMAZ BÖYLE SEYLER TRABZONLU KARDEŞİM BEN EREN ADINA SENDEN ÖZÜR DİLİYORUM İNŞALLAH Bİ DAHA BÖYLE SEYLER OLAMAYACAK [/b] |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]Bizi karambole yendiniz.Madem bizi yenecek kadar kuvvetlisiniz neden gsyi de yenmediniz neden korkak top oynadınız o maçta siz sanıyorsunuz ki biz TRABZONU yenersek birileri bize birşeyler verecek.Unutmayın bizim sampiyonlugumuzu elimizden alan yarın aynı şeyi size yapacak bunun en büyük örnegi gaziantepspordur o 4-3lük maçtır bunları unutmayın ama sizin içinizde gerçek sivassporlu yok kadar az çogunuz istanbul takımlarını tutarsınız bu yüzden bu yazdıklarımı anlamazsınız
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE] [B]gARDAŞ gİT İŞİNE !tRABZONDA BENİM TRİBÜNDEN PİSKOPAT ARKADŞLARIM WAR HEPSİ LAZ!aDAM ARADI TEBRİK ETTİ SEN BURAYI KARIŞTIRMAYA GELMİŞSİN .aRKADAŞIMIDA TANIRSIN DERNEKTEN ERDOĞDULU İBO !O KADAR TRİBÜNDESİN VER ADINI SORDURALIM BURDA ARTİSLİĞİN SÖKMEZ .BUNU HERKES SÖYLÜYOR HAKKIMIZLA YENDİK.hADİ ŞİMDİ İŞİNE GİT!!![/B] |
[QUOTE=TRABZONLUYUZ!!!]22 sene çok dimi evet 22 sampiyon olamıyoruz ya da olmamıza izin vermiyorlar 92 de izin vermediler 96 da izin vermediler 2004 de izin vermediler en son 2005 de izin vermediler fener maçını hatırlatıyım sana ama belki fenerlisindir bu yüzden anlamazsın.Ayrıca Mafya kenti olmakla her zaman övünürüm çünkü ülkemizde adaleti bazen mahkemeye bırakmıycak kendi aranda bir mahkeme kuracaksın biz de bu yüzden Mafyalarımızla Silahlarımızla övünürüz övünmeye de devam edecez.
GURBETÇİ GENÇLİK[/QUOTE] Ben ne fenerli ne gsli ne bjk liyim..96 da kim izin vermedi..Bugunki gibi hatirliyorum macı...Su anda teknik direktorunuz Senol Gunesin dahiyane futbol mantıgı yuzunden kaybetmistiniz..1-0 ondeyken hemde..Gerci dunde 1-0 ondeydinizde 2-1 kaybettiniz..Alıskanlık kazandınız demekki:) Sen ovunmeye devam et..Madem mafya kentisiniz..Madem guc elinizde neden 22 senedir bekliyorsunuz..Adaleti saglayında Sampiyon olun:) Yazdıkca batiyorsun farkındaysan :)))))))) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:39. |